mlun Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Jak sądzicie co sie bardziej opłaca kupić radka 9800se build by ati za 824 zł (nie wiadomo czy sie zmoduje) czy herca 9700 za 945zł(ten herc ma juz jakies radiatorki na memach tylko nie wiem jaki maja czas dostępu)Ceny kart ze sklepu barwkomp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 O_o Oj....ale żeś porównał :? www.pcprojekt.pl Masz tam duuużo leprza ofertę. Ja polecam 9800SE @9800 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Dzięki slayer znalazłem tam radka z gwarancją na modowalnos w przyzwoitej cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelus Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Ja swojego radosława mam własnie z tamtąd. Bardzo udany zakup. Zobacz na podpis :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...