Rafix Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Która z wyzej wymienionych płyt jest lepsza i oferuje lepszą wydajnośc i stabilność z góry dzieki za opinie!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Soltek lepszy, ale ABIT w porównywalnej cenie i najlepszy. A poza tym AIT ma dziurki dookoła socketu, czego nie mają ani Soltek, ani MSI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_the Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Raczej napewno Soltek!!!! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Z tych dwóch zdecydowanie Soltek. Ewentualnie Abit lub Epox na nforce2 ultra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał_Szulkin Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 soltek ( poza brakiem otworow koło soketu i niskim max V na procesozre ) to jest to bardzo dobra płyta a na V mozna zawsze cos poradzic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 NIe polecam solteka, szczególnie tej rewizji którą można kupić teraz.Badziew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeroo Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 a co mi tam, ja ją polece bardzo fajna kreci sie extra ale dopiero po wgraniu biosu 1.7l bo wczesniej na 1.6 bolo masakra ale mysle ze te nowsze czy li z teraz jhuz go beda mialy ja kupowalem plyte w grudniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samone3 Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Bierz Solteka nawet sie nie zastanawiaj :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...