Taruel Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Posiadam celka copermine1000@1200 jak wiadomo przeżytek, uzbierałem skromy budżet i zamierzam kupić sobie tualatina 1200. Czy taka zamiana ma wogóle sens? Czy pomiędzy takimi prockami jest duża róznica wydajności np w 3dmaxie? zawsze to o 128KB L2 wiecej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 jesli mozesz... to ta zalezy ile doplacasz i czy zamierzasz go podkrecac, masz wysokie prawdopodobienstwo ze bdzie sie dobrze krecil btw. wersja 512kb L2 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taruel Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Zamierzam kręcić ile się da inaczej to bym nawet o zmianie nie myslał, pozatym w gre wchodzi tylko celek, a jak mi się wydaje to nie było wersji 512kb L2... a ha mam płytke ABit ST6 podobnno dobra do podkręcania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gothic Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 512 KB L2 to maja Tualatiny ale nie Celki tylko Pentium i to nie wszystkie, generalnie powiem ze sie oplaca (zalezy tez za ile go kupuje i za ile sprzedajesz starego) - Celek tualatin to jak P3 coppermine - dosyc wydajne (oczywiscie w skali sprzed kilku lat ;)) najlepiej bylo by kupic tego pentiaka z 512 L2 ale strasznie drogie i w ogole sie nie oplaca bo ludzie duzo chca za niego lepiej juz wszystko sprzedac i amd kupic :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...