Undofen Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Widzialem u kogos takie rozwiazanie ale nie moglem teraz tego znalezc. Chcialbym miec czesc ukladu na sztywno rurkami miedzianymi poprowadzona. Moje pytanie, jak najlepiej polaczyc bloki z mcs(nie mowie o tych wierconych miedzianych :-)) z rurka miedziana najlepiej 12' ? Czy np taka rurka pasuje do zlaczki skrecanej ? Najlepiej gdyby wlasciciel tego ukladu co zdlejcie kiedys widzialem jeszcze raz je wkleil i mi powiedzial jak to zrobil :-). Z gory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 da sie wsunac do wtykanych - o-ring bedzie trzymal a zabki zablokuja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undofen Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 a do skrecanych ? wolalbym skrecane - wydaja mi sie pewniejsze zwlaszcza w przypadku uzycia weza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 tia tylko one bazujja na zgnieceniu weza pcv - jak chcesz zgniesc rurke miedziana? - we wtykowych albo w sang-a masz oring ktory uszczenlnia i tam nawet lepiej ze miedzanaa rurka bo nie sciska sie i nie odejdzie od oringa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undofen Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 wielkie dzieki za info :-), to jeszcze powiem pls co to sa te tajemnicze "sang-i", to tak czysto teoretycznie czy ktos sprzedaje bloki z tym ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...