Grucela Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Postanowiłem zapytać się tym razem o dobre tanie karty dzwiękowe. W Swoim kompie mam jeszcze starą dźwiękówke na ISA i nigdy na nią nie nażekałem ale niedawno zacząłem po pierwsze ma tylko jedno wejście na głosniki więc musze kupować jakies przejściówki i wtedy dźwięk już nigdy nie będzie taki sam... Postanowiłem więc kupić jakaś nową karte nie chce na nią wydać wiecej niż ok. 55 zł (mało :( ) ale tylko tyle moge na to przeznaczyc, potrzebuje karty ktora ma 6 kanolowy dźwięk oraz kilka (2-3) wejścia na głośniki.. Co wy na to ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresco Fryzjer Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Może Terratec 512i Digital - na allegro mozna kupić za 50-100zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Może tego Minta co ja mam???? Masz do wyboru wersje 4 lub 6 (5+1) kanałów!! Wspomaga A3D, Direct Sound 3D itd........ Ma dobre rozdzielenie sygnału pomiędzy poszczególnymi kanałami. I SPOKOJNIE ZMIEŚCISZ SIĘ W TYCH 55zł - A nawet ci jeszcze zostanie. Nówkę 4 kanały dostaniesz od 30zł - a tą 6 kanałów za niewiele więcej Polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Może Terratec 512i Digital - na allegro mozna kupić za 50-100zł.Ta dobra karta w swojej cenie (a za 50 zł jak na allegoro to rewelacja) ale ma 4 wyjścia a nie 6 :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...