ZuLv Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Witam! Mam pytanie jak moge dobrze podkrecic procka.Zbytnio sie na tym nie znam a chcialbym podniessc wyajnosc mojego kompa.Wiec jakby ktos mogl mi pomoc i napisac krok po kroku co mam zrobic zeby dobrze podkrecic.I zeby czasem w wyniku tego podkrecenia czasem proc sie nei zjaral ani nic tych rzeczy.No i oczywiscie zeby sie nei wieszal.Jezeli ktos podejmie sie tego zadania to mam screene a AiDA32 ktore ulatwia wam analize :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=71239&highlight= I po mału bez pośpiechu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Nie wiem jakiego masz proca ale tu masz FAQ jak podkrecic athlona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...