Steeler Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Witam! Po dluzszej przerwie wakacyjnej powracam do was z pytaniem w temacie. Biore udzial w pewnym konkursie i musze wiedziec. Czym szybciej - tym lepiej :D Z góry dzieki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomko Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 aaaa....konkurs? A co, podzielisz się nagrodą gdy wygramy??? Ok, żarty na bok... z tego co pamiętam to TFT oznacza Twin Film Transistor (chyba poprawnie napisałem...) - czyli tranzystor cieńkowarstwowy, stosowany np: w wyświetlaczach aktywnych LCD. Tranzystory takie mają to do siebie, że jest przezroczyste. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steeler Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Pisze sie raczej Thin, ale wielkie dzieki! Nie bylem pewny na 101%. Konkurs? Mam szanse wygrac Dell Inspiron 4150. Normalnie to olewam takie klocki, ale tym razem nie bedzie chyba zbyt wielu uczestnikow wiec co mi szkodzi... Trzeba bylo odpowiedziec na kilka pytan zwiazanych z Dell'em. Dzieki za twoja odpowiedz! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Jeżen Thin co cienki, jeżeli Twin to podwójny... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...