Tedzik Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Witam! Orientuje sie ktos jakiej pojemności są kondensatory na 7vax-te kolo socket'u (EC27 i EC23 ), ile kosztują i gdzie ewentualnie można by je dostać (okolice katowic lub sklep intermetowy) Pozdro! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalton Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Tedzik cos jest nie tak z nimi ??? bo mam ta sama płyta i mam nadzieje ze mnie to samo nie spotka :) bo na new mnie narazie nie stac. Chyba ze moją kupisz to wtedy se zmienie :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tedzik Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Kondziołki spuchły i to chyba główna przyczyna moich problemów z kompem(resety i inne cuda na kiju). Na jednym z nich pojawil sie jakis zółty osad a pozatym są dziwnie obluzowane. Najprawdopodobniej przegrzaly sie i zonk. Narazie plyta jeszcze dziala tylko jak długo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schumi Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 sa to kondzie 6.3 V 3300uF . Wymienialem juz takie u siebie ale akurat nie te dwa. U mnie tez plytam chodzila na wybrzuszonych ale wolame je wymienic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tedzik Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Dzieki Shumi! nie orientujesz sie może jaka jest cena tych kondensatorów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...