kamien Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 :arrow: j.h.hudy elektornike to moze dobra i miales a kolumn to nawet slabych nie miales, ze tak ujme to delikatnie te zestawy glosnikowe co podales hmmm.. >sam szajs< ps. a ten pioneer to nie byl przez jedno "e" ?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 heh ciezko mi sie pisze :/ a wiec tak: kiedys mialem tego harmana i te pioneery te pioneery nie były przez jedno e :evil: , model tych pioneerów jest podobny do modelu cs 722a , tylko ze te moje były 4 drozne , a model 722 jest 3 drozny (nie pamietam jaka roznica w mocy) .chodz te altusy co mam tereaz to tez nie sa najgorsze. a ciebie P_i_t_t sory ale nie poaptrzyłem na twój nick dokładnie :/ aha kamien jesli nazywasz te pionnery sam szajs to moze mi powiesz dlaczego para tych kolumn musiala bys sprowadzana ze stanów bo w posce ich nie było ?? nie były to kolumny najlepsze , ale dla takiego uzytkownika pc jak ja to były one aż natto , wiec dlatego je sprzedałem , qpilem sobie altuski i troszke sprzeciku do pc :] po prostu ja nie jestem audifilem , zreszta do techno to moga byc nawet membrany z uszkodzonym zawieszeniem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 :arrow: j.h.hudy sluchaj to ze byly sprowadzane ze stanow wcale nie musi swiadczyc o tym ze byly dobre, nazywam je sam szajs bo pioneer podobnie jak technics produkuja bardzo slabe kolumny, sluchalem wiele modeli jednej i drugiej firmy i wszystkie wypadaly nie za dobrze, rowniez i w prasie jeszce nigdy nie spotkalem sie aby dla kolumn pioneera gdziekolwiek wystawiono pozytywna opinie.... czyli krotko stwierszam ze pioneer jest to sprzet tzw. >masowka< i moze elektornika jako tako wypada w porownaniu z konkurencja (chodz tez nie najlepiej) to kolumny prezentuja bardzo mierny poziom... jak masz mozliwosc to posluchaj kolumn takiej firmy jak >>paradigm<< ew. >>visation<< - reprezentuja wysoka klase i dobrze sie nadaja do twoich gustow muzycznych (...)zreszta skoro nie narzekasz na altusy to w sumie po co masz zamieniac :) tylko lepiej ich nie polecaj ludziom ktorzy szukaja dobrego dzwieku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 jak chcecie miec super kolumny to qpcie to http://allegro.pl/show_item.php?item=24926546 małe , lekkie i maja 2500 wat :lol: a co do tych pionerów to faktycznie nie sa one najlepsze , ale były nienajgorsze bo na allegro nie bylo ich jeszcze ani razu :/ dla fanatykow dzwieku polecam system bose :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 ja to dla fanatykow dzwieku polecalbym cos firm: Vienna Acoustic, ProAc, Audio Physic itp. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Bose to nie az takie glupie glosniki no ale z fanatyzmem to przesada :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanGąska Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 :arrow: j.h.hudy elektornike to moze dobra i miales a kolumn to nawet slabych nie miales, ze tak ujme to delikatnie te zestawy glosnikowe co podales hmmm.. >sam szajs< ps. a ten pioneer to nie byl przez jedno "e" ?? :lol: Buhahahha :lol: :lol: :lol: :lol: Btw ta Manta to podobno nie jest/nie musi być taka zła :) coś w stylu tych głośników geniusa które kwiecień wynalazł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 z czego tak sie smiejesz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalton Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Oki wybuchla wojna o kolumny a ja chcialem tylko amplituner :) i doszłem do wniosku ze moze byc tylko stereo bo ja to tylko do muzy potrzebuje a braciszek se filmy bedzie ogladal na tv niestety nue musi miec 5.1 sam niech se kupi :) Okej wracam do tematu bo chodzi mi o to zeby od razu bylo radiow tym dlatego chce amplituner bo niechce miec 2 skrzynek jak mozna miec jedną a podłącze jeszcze do tego kompa i muza tylko z mp3 bedzie leciec a głosniki to mam 2 stare altusy 150W a jak dojde do kasy kupie cos nowego. Ino teraz jaki to wzmachol lub czy są amplitunery stereo nowe czy juz wszystko klepią 5.1 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Ja bym jednak zainwestowal w osobny tuner i wzmacniacz. Mozesz wymienic jedno na lepsze, a drugie zostawic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 :arrow: |Dalton| nie kupuj amplitunera stereo, lepiej kupic oddzielnie wzmacniacz i tuner a jakosc dzwieku napewno bedzie duuuuuzo lepsza na kozysc wzmacniacza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...