Gość Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Yo Właśnie przeszedłem z winXP na win98se i mam jeden problem podczas ładowania się systemu winda poprostu staje i przestaje się ładować dopiero gdy odłącze modem od usb to system ładuje się dalej i wszystko jest ok tzn. modem działa normalnie. Czego to może być wina :?: podejrzewam że problem tkwi w dos'sie poprostu niewykrywa urządzeń pod usb ale nie jestem pewien jeżeli ktoś wie w czym problem to bardzo proszę o pomoc. Z góry wielkie thx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Ja po zainstalowaniu WinRoute na WinXP oraz modemu thomsona widzialem niebieski ekran smierci zaraz po starcie :? Po odinstalowaniu WR problemu nie bylo ;) To taka sytuacja z innej beczki :P ... Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 zainstaluj sterowniki 3.0.1.2 pomaga na Twój problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...