FEAR Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Mam jeden film, który kiedyś miałem na twardzielu i wszystko z nim było oka, wypaliłem płytkę (735MB) i wczoraj chciałem go zobaczyć. A tu ciach... nie ma dźwięku (w Cinema Player i player windowsowy (pod 98SE)), ale kiedy naciśnie się właściwości pliku i wybierze zakładkę podgląd wszystko idzie normalnie, tzn. jest dźwięk. Taka motyla noga. Ktoś ma pomysł jak to rozwiązać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 a instalowales najnowsze kodeki jak nie to zainstaluj poza tym jak to byl dvd rip to sa potzrebne czasem kodeki do obslugi dzwieku dolby digital 5.1 i ac3filters Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Ściągnij sobie pack kodeków Nimo. Poszukaj w necie napewno znajdziesz. Najnowsza wersja to 507. Naprawdopodobniej dzwięku nie masz z powodu braku kodeka AC3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 kwestia kodekow, sprobuj zainstalowac inne Polecam Nismo Codec Pack Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 kwestia kodekow, sprobuj zainstalowac inne Polecam Nismo Codec Pack Prawie trafiłeś. Nie Nismo tylko Nimo Codec Pack. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FEAR Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 No ale jak to możliwe że w tym podglądzie działa z dźwiękiem a normalnie nie? Przecież gdyby brakowało jakiegoś kodeka to by krzyczał że nie może załadować odpowiedniego. Tak mi się przynajmniej wydaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 a sprawdziles moze pod innym systemem hmm..... chociaz to tez naciagana sugestia ....... moze poprostu film zostal zle nagrany i tyle ale to tez watpliwe ...... poddaje sie :evil: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...