Overclocker Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Myśle o zakupie zasilacza Antec 'a 550 W i zastanawiam sie czy lepiej kupic zwyklego True czy moze droższego T control ??? Możecie mi doradzić ?? Czy jest jakas znaczna roznica pomiedzy tymi dwoma modelami ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Z tego co sie orientuje to to sa te same zasilacze z tym ze True Control ma panel wsadzany w miejsce gdzie zazwyczaj jest CDrom (5,25) i pozwala na zmiane np. napiec czy zwalnianie wiatrakow. Jezeli sie myle niech ktos mnie poprawi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Z tego co sie orientuje to to sa te same zasilacze z tym ze True Control ma panel wsadzany w miejsce gdzie zazwyczaj jest CDrom (5,25) i pozwala na zmiane np. napiec czy zwalnianie wiatrakow. Jezeli sie myle niech ktos mnie poprawi :wink: W istocie masz rację. Mała uwaga - panel NIE POZWALA PODNIEŚ NAPIĘĆ POWYŻEJ NOMINAŁU - porzućcie marzenia o 3,4V 5,3V 12,5V :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 z malutkim modem, pozwala. niestety trzeba rozkręcić zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 W istocie masz rację. Mała uwaga - panel NIE POZWALA PODNIEŚ NAPIĘĆ POWYŻEJ NOMINAŁU - porzućcie marzenia o 3,4V 5,3V 12,5V :/ Myslalem ze tego nie trzeba pisac ale masz racje :) nieprecyzyjnie sie wyrazilem :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...