Lisek Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Właśnie robie dział modyfikacje, gdzie będą zamieszczone galerie Waszych obudów. Na początek potrzebuje ze dwóch, więc jeżeli ktoś ma przygotowane zdjęcia i dość szybko (ale nie byle jak) może zrobić opis, to bardzo bym prosił, oto opis. Co do fotek, to proszę tak do 10 góra :) "W tym dziale będziemy zamieszczać zdjęcia Waszych modyfikacji. Wszyscy, którzy chcą, aby ich zmodyfikowane obudowy znalazły się w tej galerii muszą wysłać zdjęcia pod adres lisek@tweak.pl (muszą być dość dobrej jakości, jednak skompresowane jakimś pakerem np. ZIP czy RAR). Do tego każdy mail musi posiadać wymienione poniższe punkty: Konfiguracja: Procesor: Płyta główna: Pamięć RAM: Karta graficzna: Karta dźwiękowa: Dysk twardy: Napędy: Chłodzenie: Oprócz tych rzeczy w mailu ze zdjęciami należy opisać modyfikacje. Co zostało zmienione, w jaki sposób dokonałeś modyfikacji i co tam Wam jeszcze ślina na klawiature przyniesie :))" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 A co z modyfikacjami innymi. np. modyfikacje coolerow plyt glownych kart graficznych tez mozna by bylo stworzyc taki dzial. kazdy na pewno by mogl cos przyslac. a wiedzy o o/c i hardwarze nigdy dosc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 jakbym nie spali durona to juz pewnie dawno bym zamiescil modyfikacje BigTwoera z WC w srodku :) ale niestety zamiast kupic big twoera musze kupic nowy procek :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 ja przerobilem stara (10 letnia) obudowe AT na ATX z WC w srodku komp wazy przeszlo 15 no moze 12 kg na gorze jest dziura 14x24 cm :) cale WC zmiescilo sie w obudowie, chlodnica tez (jest pod ta dziura) a na niej 2*12x12cm z tego chodzi tylko jeden na napieciu 5V drugi wlanczam przyciiskiem na obudowie niestety nie mam zdjec, qmpel nadepnal na karte TV i nie mam gdzie zrzucic filmu z kamery :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Niniejszym dział chyba uważam za otwarty :)) http://www.tweak.pl/teksty.shtml?action=modyfikacje Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdzyk Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 a ja przekornie zaprosze do wizyty na stronke www.moded-kompz.prv.pl a tam sa do podziwiania galerie kompow a nie nocnikow hihih 8) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Ja chwilowo mam tylko wentylki dolozone i wylozony caly srodek korkiem Kupilem bigT HighScreena i dopiero w nim bede grzebal i rzezbil :mrgreen: Jak tylko skoncze z nia to na 100% podesle pare fotek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 no raczej :), i ja sie dolaczm do zaproszenia na www.moded-kompz.prv.pl, nocnik mi sie zle kojarzy ... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Ja chwilowo mam tylko wentylki dolozone i wylozony caly srodek korkiem Kupilem bigT HighScreena i dopiero w nim bede grzebal i rzezbil :mrgreen: Jak tylko skoncze z nia to na 100% podesle pare fotek Ja u siebie sporo zmajstrowalem. Cale WC miesci sie w moim big towerze :) z czego jestem bardzo zadowolony. Potrzebuje jeszcze troche kaski i ladnie wszystko dopieszcze, pomaluje i bedzie cacy. Napewno podesle foty :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 no raczej :), i ja sie dolaczm do zaproszenia na www.moded-kompz.prv.pl, nocnik mi sie zle kojarzy ... ;) Oj Holman, Holman... ty mi srogo podpadłeś :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 i po kolei moded-kompz było ok, ale jak tam wparował holman i ten drugi to się cos zeszmaciło :( (nie wiem czemu tak uważam, no ale jednak) fotki swojej kupy złom podesle na 2043483210% wylko niech zrobie to do końca a z tym kiblem to se chyba jaja Lisek robisz, bez przesady. fakt kolesie wmontowali kompa do jakiejś dupnej chaty od barbie ale żeby w kibel :) może od razu do wanny, bedzie lepiej chłodzone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 a mam jeszcze pytanko - kto bedzie w ""mod-składzie" tweaka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@Xio Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 czy WC tez zaliczany jest do modyfikacji ??? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 czy WC tez zaliczany jest do modyfikacji ??? ;) Wsio co się wiąże z modyfikacją wyglądu obudowy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Podesle Jak zobacze jak Ci to wyszlo i jak zrobie nowe fotki kompa po ostatnich modyfikacjach. Na razie zapraszam na www.moddingzone.prv.pl odpalilem z kumplem galerie. Chwilowo bez opisu, ale juz niedlugo bedzie lepiej. Serwis racczkuje dopiero... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@Xio Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 ja rowniez podesle pare fotek ale musze zrobic nowe bo ostatnio wiele sie u mnie zmienilo ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 no raczej :), i ja sie dolaczm do zaproszenia na www.moded-kompz.prv.pl, nocnik mi sie zle kojarzy ... ;) Oj Holman, Holman... ty mi srogo podpadłeś :) widzsz Lisek ja nie bede czekal miesac az Ty sie laskawie zgodzisz mnie przyjac do skladu,nie jestem kolesiem z klimatu tych co wlaza w dupe zeby tylko ich ksywa pojawila sie kilkarazy w sieci, dostalem propozycje od chlopakow z modeda i teraz tam dzialam, i nie pisz ze Ci podpadlem bo nie wiedze powodu zeby tak bylo..., to z tym nocnikiem to byl zart i dobrze o tym wiesz wiec nie masz powodu zeby tak mowic, i nie przyjmuj do dzialu moded takich kolesi pokroju dr.zepsuja bo z takimi co rzucaj a inwektywy zamiast cos robic w temacie to daleko nie zajdzesz, zycze Ci tylko zeby dzial tweaka kiedys dogonil Modeda w rzeczowosci i profesjonalizmie, pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 i po kolei moded-kompz było ok, ale jak tam wparował holman i ten drugi to się cos zeszmaciło :( (nie wiem czemu tak uważam, no ale jednak) fotki swojej kupy złom podesle na 2043483210% wylko niech zrobie to do końca a z tym kiblem to se chyba jaja Lisek robisz, bez przesady. fakt kolesie wmontowali kompa do jakiejś dupnej chaty od barbie ale żeby w kibel :) może od razu do wanny, bedzie lepiej chłodzone. zanim zaczniesz pisac takie rzeczy koles to sie 2 razy najpierw zastanow, po pierwsz nikt ci nie kaze odwiedzac modeda, a po drugie nie przyjmuje krytyki od frajerow ktorzy nawet tego nie potrafia uzasadnic, i uwazam ze nic sie nie zeszmacilo tylko jest coraz lepiej na Modedzie, jak sie niedlugo ukaze moj pierwszy artykul to mozemy na jego temat pogadac a na razie nie gadaj glupot czlowieku poza tym od razu widac ze jestes jakims dzieciuchem ktory uwaza sie za wielkiego moddera i ktory "na 2043483210%" podesle swoje zdjecia ueheheh,a po twoich postach w temacie od razu widac ze probujesz na maxa sie wkrecic w sklad redakcji moda na tweaku ,a to jest juz max lamerstwo jak dla mnie, jak zobacze twoje zdjecia to zobaczymy co soba bedziesz reprezentujesz a na razie jak dla mnie to jestes maly ludzik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 e tam narzie to te modyfikacje i caly tweak w tej chiwli sa do $%$%. Dobil mnie ten artykul o obudowie nocnikowej lisek ROTFL . Lisek z tym nocnikiem to se #$#$#$#$ caly dzial bo @##$#$ to da! lepiej zrob se moda obodowy a nie @#@#@#l glupot bo nie masz czego zamiscic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...