GreeN_DG Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Mam neo+ i router od Tp.sa SpeedTouch 510 (ST 510). Czy jest możliwość abym w DC++ był jako "active". Jeśli tak to jak przekierować na nim porty pod DC++??? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Witam! Ponawiam temat! Moze mnie tez ktos powiedziec, czy majac router speedtouch 510 i dwa kompy podpiete moge byc active na DC++? I jak to zrobic? Bardzo mi zalezy! Pozdro Kusztyk! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terakot Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 ja założyłem drugi topik bo chciałbym sie dowiedzieć jak go dopasować do torrenta plis niech ktoś napisze :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Ja juz to zrobilem. Pod torrenta nie powinno się nic robic. A pod dc++ jesli masz win xp to odblokuj sobie jakikolwiek port i wpisz go w ustawieniach, a pole ip zostaw puste.. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...