rastablasta Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 kurde wlasniw wrocilem z klubu, zalany kufa ide spac bo o 3am zbiorka na ircu #matura-slaskie moze cos bedzie oby slodkich snow erotycznych c ya i po-wo-dze-nia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Co prawda maturke mam za rok, ale znajomy twierdzi ze maja byc tematy : 1.Rola polskiego oswiecenia i jego wplyw na zycie i kulture jednostki. Przedstaw zmieniajacy sie swiat odwolujac sie do wybranych tekstow literackich 2. "dążenie do zwycięstwa ,to nie tlko ludzka natura ale i przznaczenie " - uzasadnij swoj sąd na podstawie utworów poprzednich epok. Przekonamy sie jutro :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rastablasta Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 gotowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Eh i po maturze :lol: pisalem na taki temat: 1. "Stara, szanowana, pyłem siwa księga (...) najmniejszy jej szczątek wart miejsca w świętej skarbnicy pamiątek". (W. Gomulicki). Utwory literackie, które moim zdaniem należy ocalić od zapomnienia. calkiem przyjazdy co nie ? :wink: ] mysle ze 6 stron wodolejstwa wystarczy na zaliczenie a jak wam poszla? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucha18 Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 ten sam :) 9,5 storny... temat rzeka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rastablasta Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 1. "Krzepić serca" i "rozdrapywać rany" - dwa wielkie tematy w literaturze polskiej i dwa sposoby uczestnictwa twórców w losie narodu. Zinterpretuj utwory literackie podejmujące te wątki. 10 stron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 rastablast, mam to samo... nie sadzisz, ze woj. slaskie mialo najtrudniejsze pytania? napisalem 16 stron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rastablasta Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 no nie bylo to proste, nie tylko uczniowie tak sądzili, gratulacje za 16 stron, mam nadzieje, ze na temat kumpel napisal 23 strony z tego tematu ja bylem na 2nd miejscu z 10 stronami ale nie obszernosc pracy sie liczy a zgodnosc z tematem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 nauczycielka stwierdzila, ze ok :) . poruszylem tez problem tego, ze nie mozna zapomniec o okrucienstwach wojny i nalezy ciagle rozdrapywac rany. Zeby rany nie zabliznily sie blona podlosci (ZEROMSKI). Zobaczymy jak bedzie :) . Oceny 18 wystawiaja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongoo Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Ludzie opanujcie sie ile wypiszecie na tej maturze :8 Czy nie lepiej napisac mniej na temat i z jakims pomyslem, niz opisywac problematyke polowy lektur szkolnych? Mam nadzieje, ze nie tylko ilosc sie liczy bo z tego to juz licytacje wychodza czasami kto wiecej napisal. Mimo wszystko gratuluje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 zobaczymy ;) kiedy masz wyniki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gigabajt Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 wiecie moze cos o jutrzejszych tematach z historii???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongoo Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 zobaczymy ;) kiedy masz wyniki?:) Racja, zobaczymy. Ja zyje w niepewnosci do 19 maja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 a ja do 18... mysle, ze bedzie miedzy 3, a 5. Ale raczej 4 powinna byc :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rastablasta Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 ja tez mam wyniki 18 sie zobaczy... mam nadzieje, ze zaden moderator mnie nie zje za jedno niecenzuralne slowko :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 hehe 23 strony, MeHow mam nadzieje ze cie nauczycielka co to bedzie sprawdzala nie zastrzeli ;) bo na mojej maturze moja rzekla cos takiego "nie wazcie mi sie pisac wiecej niz 10 stron" a to dlatego ze sprawdzajacy po ktorejs tam stronie wodolejstwa traci cierpliwosc, wg mnie 7-8 stron tekstu ktore zawieraja sama esencje tematu jest tym co sprawdzajacy lubia najbardziej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 eee ja napisalem 16 stron. Zaczela to czytac i stwierdzila, ze za malo argumentuje i zebym rozwijal problemy :o :o :o , to wtedy bym juz chyba mial 26 stron pfffffffff Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 kamien dobrze powiedziane. Nie nalezy przesadzac z iloscia stron. Ja mialem 5 stron samej esensji i dostalem 5 ;) Przy 10 stronie nastepuje juz czynnik znuzenia, i to co jest dalej, srednio sprawdzajacego juz interesuje ;] Wiem, bo nasza polonistka tez krzywo sie patrzyla na prace wieksze niz 8-10 stron ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Ja nie pomnę, ilem napłodził egzakli, ale na pewno więcej niż 6-8 stron tego nie było. I wystarczyło na bdb. Bo pisać to trzeba umieć :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 jonas, nie wiem czemu, ale tego, ze ty dostales 5 to jestem pewien. :> tak w sumie teraz stwierdzam, ze nauczycielka moze przysnac przy czytaniu mojej pracy ;/ . Zobaczymy co dostane ke ke ke... moze zdam :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Matura 2004 woj. śląskie - zadania z rozwiązaniami (poziom podstawowy) czesc 1 .pdf http://bi.gazeta.pl/im/2070/m2070857.pdf czesc 2 .pdf http://bi.gazeta.pl/im/2070/m2070856.pdf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rastablasta Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Matura 2004 woj. śląskie - zadania z rozwiązaniami (poziom podstawowy) czesc 1 .pdf http://bi.gazeta.pl/im/2070/m2070857.pdf czesc 2 .pdfhttp://bi.gazeta.pl/im/2070/m2070856.pdf pisalem 1,2,5 wyniki mam ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 ja tez 1,2,5 i tylko 1 nie dokonczylem ;/ ,ale moze 5 bedzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 ja w tym 3b napisalem, ze maja byc wyrazy o numerach 1,2,3 ... ale nie policzylem ile wynosi c1,c2,c3 . Zobaczymy, czy mi za to odetna punkty, to nie wynika dokladnie z polecenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rastablasta Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 dzis o 12 dowiedzialem sie prawdy: polski: 4 mata: 6 jestem cholernie zadowolony z probnej maty mialem 1, hyh jutro ustny polski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 ja pol 5 mat 4 w sumie nie jest źle, lepiej mi matme zadawac ustnbie niz polski ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rastablasta Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 i tak musze zdawac mate bo mialem dosta w 3 klasie na koniec :/ ale co tam.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 i to jest komedia w Slaskim :> wiecej celow niz piatek z matury lol lol lol lol lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...