lukasz1 Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 NIe działa mi odebiranie linków ze stron w mule...próbowałem to skonigurować w preferencjachtypy plików ale nic nie wskoralem...Moze ktos wie jak to zrobic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 a tak zeby z GG zamias do IE ładowało strony do operki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 BuBu mozna zainstalowac tlena ale ja takiego rozwiazania nie uznaje, moze ktos pomoze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=604...hlight=gg+linki http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=510...hlight=gg+linki http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=517...hlight=gg+linki bylo ... polecam tlena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 NIe działa mi odebiranie linków ze stron w mule...próbowałem to skonigurować w preferencjachtypy plików ale nic nie wskoralem...Moze ktos wie jak to zrobic??Zaznacz w mule zeby przechwytywał linki ze schowka. Kiedy w operze klikniesz na linka i z menu podręcznego wybierzesz kopiuj wyskoczy zapytanie czy dodać plik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 NIe działa mi odebiranie linków ze stron w mule...próbowałem to skonigurować w preferencjachtypy plików ale nic nie wskoralem...Moze ktos wie jak to zrobic??Zaznacz w mule zeby przechwytywał linki ze schowka. Kiedy w operze klikniesz na linka i z menu podręcznego wybierzesz kopiuj wyskoczy zapytanie czy dodać plik.Po co utrudniać sobie życie jak można prościej to zrobić :twisted: Należy otworzyć PREFERENCJE---->PROGRAMY I ŚCIEŻKI---->PROTOKOŁY---->DODAJ pojawi nam sie okienko gdzie należy wpisać ed2k wybrać "otworz za pomocą innej aplikacji" i tutaj podać ścieżke do pliku emule.exe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Po co utrudniać sobie życie jak można prościej to zrobić :twisted: Należy otworzyć PREFERENCJE---->PROGRAMY I ŚCIEŻKI---->PROTOKOŁY---->DODAJ pojawi nam sie okienko gdzie należy wpisać ed2k wybrać "otworz za pomocą innej aplikacji" i tutaj podać ścieżke do pliku emule.exe :) Wczoraj próbowałem tej opcji na samym początku, nie działało. Dlatego o tym nie pisałem. Dzisiaj włączyłem komputer i działa, chyba dopiero po restarcie ta opcja zaczeła u mnie działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...