JacHoO Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Witam ! Mam do was takie pytanko... Jak bezpiecznie obchodzić się z fuzzy logic4 i do ilu mogę podkręcić durona 1800mhz :roll: ::Mój sprzęt:: Amd Duron 1800Ghz (niepodkręcany) Msi KT4AV (chip VIA KT400A) 256 DDR 266mhz (dwustronne) Dyski / Napędy Samsung 20GB 7200rpm Quantum Fireball 6gb (staruśki ;) ) CD-ROM LG 52x CD-RW (sora podpis jest "nieaktualny :?" Zasilacz Linkworld - model : LPG6 (350W) Chłodzenie na procku : Radiator + wentyl Tracera (równo 5000rpm :) ) A tutaj screeny : CPU-Z TUTAJ Fuzzy Logic 4 TUTAJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Sluchaj kazdy proc inaczej sie kreci . Moda na wrozenie juz sie skonczyla , wiec musisz sam zobaczyc na ile Ci sie podkreci . Co do wszelkich programow O/C pod okna to jestm sceptycznie nastawiony :) Mimo wszystko polecam krecenie w biosie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Fuzzy Logic obchodzi się bezpiecznie sam ze sobą. Zresztą nastawienie masz, hmm, specyficzne... "MSI Fuzzy Logic 4 - overcloacking" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacHoO Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 :oops: chodzi Ci o literówke w temacie ?? :P już poprawiam :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...