samarskun Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Cześć mam obraz pes2 iso. Nie mam obecnie wypalarki. Ściągnełem demona ver 346 biorę virtual cd wrzucam mountuje iso pózniej options all on i jak mogę grać z tego iso nie wypalając go bo nie mam żadnych idei. Z góry thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 to wyobraź sobie że masz cd w środku i postępuj tak samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samarskun Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 boże a siedziałem z godz nad tym a takie proste.bardzo ci dziękuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skamilos Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 lolek z ciebie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 lolek z ciebie!Uważasz, że ta uwaga była niezbędna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skamilos Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 nie, mogłem tego nie pisać:( prosze o wybaczenie ...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...