fuxmen Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 chcialbym sie podzielic tym jakze wesolym momentem dla mnie czyz to nie wspaniale, nasze maszyny oddaly juz rok swojego zycia dla SETI@HOME az sie :cry: w oku kreci ale bedziemy dalej :twisted: i nie bedziemy sie :roll: poniewaz zawsze bedziemy :idea: i chocby nas cos 8O to i tak nie bedziemy sie :( tylko brnąć do przodu z :D fuxmen :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 az nie wiem co powiedziec... jak sie czujesz w tak historczynej chwili? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 jestem verry happy a jednoczesnie smutny bo nie wiem ile jeszcze pojedziemy na tym projekcie :( chcialbym do 10 alt dojechać :D najlepiej jakby sie zsumowalo z tym z bionic i wtedy by bylo bo ja to bede do konca zycia liczył :D :D :D nawet jak bede dziadkiem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 hm nasze maszyny przeliczyly troche wiecej wu a zeszlo im na to tylko :7914 hr 49 min :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 przynajmniej ja sie wczesniej moge cieszyc z 1 roku :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 hm to dowodzi tylko tego ze nasza grupa ma szybsze maszyny od waszej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 W świecie HiTech to szmat czasu coś koło roku ma też Abit nf7 :) a dalej Topuje Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 hm to dowodzi tylko tego ze nasza grupa ma szybsze maszyny od waszej :)i co z tego jakbym chcial to bym zalatwil wiecej lepszych maszyn ale nie mam czasu :D joke co do moich maszyn t moze athlon 2200 mhz dojedzie :D :D a tak apropo chyba wam maszyny nawalily bo dopiero 6 WU wyslaliscie, pewnie aragorn szwankuje, ale zeby reszta ekipy sie tak obijała :D aragorn bylo dojsc do mnie !!! :DD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 [...] ale zeby reszta ekipy sie tak obijała :D [...]zebys wiedzial tyle kompow i tak slabo :( po 40 dziennie powinnismy ciagnac :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 jakby u mnie wszyscy sumiennie liczyli (czytaj 12-18 h/dzień) to bym mial z 50-60 wu/dzień :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciacho13 Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Hehe pogratulowac roczku, dziś maszyny mojej grupy czyli TOK tesh osiągnęły równy rok dla Seti@Home... Pozdrawiam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 dzieki i nawzajem, fajnie tak jest jakies bariery mijać :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Teraz sobia tak pomyślałem, my też jesteśmy z Tobą rok :) Ale ten czas leci no i abit nf7 trzyma się jak żadna inna płyta. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 jak ze mną bo nie kapuje ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 seti jest z rok toba :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Jak Ty z nami to my z Tobą przecież to logiczna, chodzi o All Tweaka bo ja osobiście z SETI i Tweakami tylko 5 miesięcy Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 aha ale ze mnie debli :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...