ernieball Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 wlasnie mam zamiar kupic jutro ta drukareczke czy warta ceny itp.. po prostu do domowego uzytku mam tez aparacik canona wiec kupuje z mozliwoscia bezposredniego druku ... generalnie bedzie drukowany tekst i czasem jakies foty. Moze ktos posiada taki sprzet i sie wypowie. Z gory dzieki http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=10789 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Ja mam i450 i dalem za nia 390zl i pelen wypas :) Zdjecia na papierze foto wychodza cudnie :) Szybka, ladne ostre literki, cyfry itp :) Tusz czarny (nieoryginal) 15zl Kolor chyba kolo (nieoryginal) 30zl I ladny wyglad :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleX69 Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 ja troche wyzej ... rozmyslam Epson Stylus Photo R300 albo Canon i865 kierunek przy wyborze wskazywaly materialy exploatacyjne, kupilem canon'a - nadruk na koszulki 10/10 - nadruk na plytach printable 8/10 (czern dziwnie wychodzi) - fotki na photo 9/10 nie zaluje ... 100% satysfakcji i te tusze Pelican'a po 24,- jest milo pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Ja mam i450 i dalem za nia 390zl i pelen wypas :) Zdjecia na papierze foto wychodza cudnie :) Szybka, ladne ostre literki, cyfry itp :) Tusz czarny (nieoryginal) 15zl Kolor chyba kolo (nieoryginal) 30zl I ladny wyglad :) Hmm, ja kupuje czarny po 10, a kolor po 15 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Hmm, ja kupuje czarny po 10, a kolor po 15 :wink: Zalezy jeszcze jakiej firmy i jakosci tusz :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernieball Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 no to mam i455 no i musze powiedziec ze wrazenia bardzo pozytywne szybko, cicho, i od razu caly paier canon'a poszedl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 no to mam i455 no i musze powiedziec ze wrazenia bardzo pozytywne szybko, cicho, i od razu caly paier canon'a poszedl :) Ciekawe w czym tkwi roznica miedzy i450 a i455 bo ja kupilem i450 a za pare tygodni zauwarzylem nowsza :) A fajny jest soft do drukowania zdjec, ktory jest na plycie z sterami. A mi na tych kartach malych foto... co dali z drukarka, drukowalem fotke w normalnej jakosci w 1m:30s a w najlepszej jakosci w 3m:00s :) Ale juz w normalnej jakosci zdjecia super wygladaja :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Sory żę odgrzebuje temat ale jest to bardzo pilne ile na jednej głowicy można druknąć stron ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroSuper Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 A ja proponuje Canon PIXIA IP2000 czyli następca i455 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Tak lae chce wiedzieć ile na jednym tuszu druknestron obydwie gdrukarki korzystają ztych samych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...