papik Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Mam dwa pytanka: -Wie ktoś jak zastąpić w winXP ekranik z logo XP (ten przy ładowaniu się systemu) na inny. -To samo pytanie tyczy się również ekranu logowania. Mam ściągnięte odpowiednie pliki i nie wiem co dalej zrobić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 najlatwiej dla ciebie bedzie jak sciagniesz program styleXP ... a na przyszlosc uzyj szukajki bo juz nie raz o tym byla mowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 poszukaj programu LogonStudio i BootSkin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki.lopez Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Niom ja również jestem za programem StyleXP, ale tam masz możliwość zmiany ekranu bootowania dopiero od wersji chyba 2.0 albo wyżej. Wcześniejsze wersje mają możliwość zmiany ekranu logowania, ale nie bootowania. Pozdro Lopez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...