zene Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Witam Wykonalem wkoncu drut moda na moim GA-VT600 i bylem zadowolony dopoki nie restartowalem kompa.Otoz dysk przy zwyklym resecie nie wstaje,natomiast strzelenie power off i nastepnie power on przywraca wszytko do porzadku i wykrywa dysk.. Czy ktos ma pomysl dlaczego tak sie dzieje? Dodam jeszcze,ze przed drut modem dysk pracowal przy FSB kolo 145..a dawno dawno temu,na poprzednim mobo pracowal przy FSB 166 bez najmniejszego problemu.. Prosze o rade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 drut moda dałeś na fsb 200 mhz?Sprzwdź jakie jest taktowanie PCI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zene Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Nie,na 200 pamiatki by mi nie wytrzymaly,zreszta taki hardcorowiec nie jestem.. Taktowanie mam nastepujace: FSB166--->33/66 (PCI/AGP) FSB174--->34/78 Jesli podnosze FSB nadal ten sam problem,wiec jesli nic sie nie zrobi to go wyzyluje troche tym FSB.. Szkoda,ze jeszcze przy okazji drut moda na mnoznik nie zrobilem,bo oczywiscie plyta nie umozliwia tej zmiany... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Nie,na 200 pamiatki by mi nie wytrzymaly,zreszta taki hardcorowiec nie jestem.. Taktowanie mam nastepujace: FSB166--->33/66 (PCI/AGP) FSB174--->34/78 Jesli podnosze FSB nadal ten sam problem,wiec jesli nic sie nie zrobi to go wyzyluje troche tym FSB.. Szkoda,ze jeszcze przy okazji drut moda na mnoznik nie zrobilem,bo oczywiscie plyta nie umozliwia tej zmiany... :lol: Nie rozumiem, dziwisz sie ze PCI ci sie podnosi :?: przecież niemasz płyty na nf2 zeby były stałe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 a mi tu smierdzi zasilaczem , lub padnieta bateryjka , lub rom-em a tak btw , jedz na 200 tylko ustaw pamieci na asynchro , pozniej sprobuj synchro tyle ja troszke pradem potraktuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...