Tasior Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 jak siedze na necie to czasem z niczego mi sie komp zawiesza tak ze pomaga tylko reset systemik to win xp pro pl jakieś pomysły ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 a nie masz czasami SDI :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 nie mam pakiecik 30/60 w tepsie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Co sie przegrzewa... CPU? GPU? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 to musi byc wina przegrzewania sie jakiegos elementu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 nie mam pakiecik 30/60 w tepsie Pewnie kable tepsy się przegrzewają. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...