szymon_ Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 mam nastepujacy problem z takim dyskiem o poj. 30 GB a mianowicie chodzil ladnie az po kolejnym restarcie cos poszlo nie tak;) dysk byl podzielony na 3 partycje po starcie systemu widac tylko 2 z czego dziala tylko jedna:/ na druga nie mozna wejsc, nie mozna tez postawic na tej dobrej partycji zadnego systemu wszsytko sie wiesza!!! nie mozna tez sformatowac tych 2 pozostalych partycji, przy probie usuniecia partycji FDYSKIEM tez wszystko sie wiesza :// nie wiem co moze byc...czy da sie go jescze jakos obudzic??;) pozdro!! i z gory dzieki za pomoc!! aha dodam ze dysk jest wykrywany przez system prawidlowo i jakies diody sie na nim swieca ;) tak wiec elektronika jest chyba oki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 mozesz sprobowac programem wdclear, zmaze to wszystko z dysku i moze pomoze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 ok mam juz WDCLEAR, i mogl bym prosic o troche wiecej szczegulow co? i jak? bo jestem poczatkujacy w tych klockach :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...