skamilos Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 pomóżcie żaden antywir nic nie wykrywa adware też nie. plik ma max.200kb i jest w document setings ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 9b5182e3a267a5e57d2f8836af6f1cc8 no to ja mam takie katalogi i ich sie nie da usunac, ale juz sie do nich przyzwyczailem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Scandisk sobie posccie albo defragmentacje. A jezeli sie nie da w windowsie to z dosa skasowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 outlok g ojak odbierasz poczte czasami robinie zaglebialem sie co to ale zawsze to usuwam mi robi go na pulpicie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...