J-A-J-O Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 A jednak!! Ta gra wyjdzie na Pieca, już jest ozłocona, więc za kilka tygodni możemy się jej zpodziewać. Jest to największy konkurent dla GTA3 i GTA:VC. Linki do screenów: http://www.gry-online.pl/S026.asp?ID=1879 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Ja gram w to na PS2 od jakiegos czasu i gierka jest naprawde fajna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 juz raczki zacieram!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T800 Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Wie ktoś może jakie będą minimalne wymagania sprzętowe tej giery? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 gra na pc wychodzi 11.05.04 czyli jutro !! ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 gierka wypas ! mam ją na X'a ! POLEcAM ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 super wiadomosc - mam nadzieje ze dotrzymaja teg oterminu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Znalazł jush ktoś może jakies info ??? no bo jakby nei patrzeć dzis jest... 11.05.04 :] Ciekawe jakie bedzie miała wymagania.... :]..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Ja sie nie moge doczekać juz tej gry :twisted: Oby była super, a nie jak manhunt ( straszny gniot ), czu hitman contracts ( tu juz troche lepiej ale bez rewelacji ) True Crime: Streets Of L.A. patrząc po screenach czy filmikach wprowadza wiele nowości. pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 na oficjalnej stronie pisze IN STORES NOW on PC wiec ja stawiam ze wyjdzie na dniach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 No - fajna ta giera :)) Polecam chlopaki i dziewczyny,jakies smieshne Vice city czy cos tam niech idzie gdzies :) NIe rozumiem jednego,czemu tak milczycie i nic nie mowicie o tej grze,przeciesh to hicior 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 osobiscie myslalem ze bedzie cos lepszego ;/ pyknalem 3 misje i jakos mi sie znudzilo :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 No gierka nie za bardzo,przyjemnie sie gra,ale nic szczególnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Fajna gra? Moze ktos screenami zarzucic? Bo planuje orginal kupic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Ja dzisiaj skonczyłem ta gierke i mi sie grało naprawde przyjemnie polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosferatu Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Ja i tak wolę Driv3r True Crime Vice City nie mają szans przy takiej grze :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas911 Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Ja i tak wolę Driv3r True Crime Vice City nie mają szans przy takiej grze :twisted: Co prawda to prawda ale na Driv3r'a przyjdzie nam jeszcze troche poczekać. :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Co wam sie tak nie podoba ta gra 8O ,dziwne bo z tego co widzialem to gra poprawia wszystkie bledy GTAVC i Getheway'a i ma klimat ala Max Payne - hmmm :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Co wam sie tak nie podoba ta gra 8O ,dziwne bo z tego co widzialem to gra poprawia wszystkie bledy GTAVC i Getheway'a i ma klimat ala Max Payne - hmmm :?: W Getheway nie grałem, a co do GTA : Vice City to jak dla mnie jest lepszy od True Crime, przynajmniej narazie, sterowanie spieprzyli, grafika ujdzie, ale na moim sprzęcie czasami zwalnia przy 1280x1024... czekam na jakiś patch :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 jakie są fury w tej gierce...?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soultaker Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Mam tą gre na PC na 4CD i problem. Mam Windowsa 2003 Server i instalator zaras na początku wywala mi takie coś True Crime Streets of LA requires that wour computer is running Windows 98 or 98 SE Windows ME or Windows 2000 or XP Jak to obejść - PLEASE HELP ME bo gra jest coodna - LICZE NA WAS i z goory dzięki :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Mam tą gre na PC na 4CD i problem. Mam Windowsa 2003 Server i instalator zaras na początku wywala mi takie coś True Crime Streets of LA requires that wour computer is running Windows 98 or 98 SE Windows ME or Windows 2000 or XP Jak to obejść - PLEASE HELP ME bo gra jest coodna - LICZE NA WAS i z goory dzięki :mrgreen: faktycznie - coś ostatnio aż dziwne - jak mam 2003 i instalowałem sporo gier, tak w ciągu paru dni miałem to samo z Manhuntem i World Chamionship snookerem. Pomógł stary indiański sposób - instalacja w robocie na XP, potem zrzuta katalogu z grą na płyty plus wygrzebanie w sieci nocd. W domu zgranie całości na dysk i działają bez problemu. Ewentualnie można zrobić sobie kopię wpisów do rejestru gdyby giera się bardzo burzyła - ale nie sądzę, to też jest imporcik z PS2 (jak Manhunt) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Gierka fajna ale wiecej sądząc po zapowiedziach i trailerach a tutaj niestety odczułem lekkie rozczarowanie.... :( Tak jak Myszaqu miałem problem z instalacją pod Win 2003...nie bawiłem sie tylko poprostu sprawiłem sobie Win Xp Prof. i gierka smiga.... Pozdro 4 All Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmieszny Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Ludzie POMOCY. Skończyłem wszystkie możliwe epizody i misje w nich. Mam 22% gry a nie mam już misji 8O . Co dalej. A co do samej gry to jak ma się na tym kończyć to zdecydowanie za krudka. Jak grę która jest na 4 CD można przejść w jeden dzionek :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 zaczerpniete z pewnego forum :] i sprawdzone przezemnie copy all the files including the dirs from all cds into a temp dir (OR edit the iso) - load the "True Crime - Streets of LA.msi" into a hex-editor of your choice, goto offset 62F76C change the 2 into 3 search for "VersionNT=502" and change it to "VersionNT=503" for future games using the .msi installer) save it - run the setup.exe from the temp dir. jako hex edytora polecam Hex Workshop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Dzięki Sajmon za "sposób" :) Szkoda, że gra po zainstalowaniu i tak nie odpala - pokazuje się obrazek gry jak w UT, coś tam boruje dysk i tyle :( Ile zajmuje wam ta gra na dysku? U mnie 2.83 GB- moze coś się nie przegrało? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmieszny Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 U mnie gra zajmuje tyle samo na dysku i chodzi bez żadnego problemu. ( A takie pytanie bo widzę że masz BARTONA 2500XP+ M. Jakie on ma napięcie w standardzie 1,65v czy jakieś inne :?: Bo mam ochotęsięw niego zaopatrzyć :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Dokladnie samochodem jezdzi sie jak dla mnie fatalnie... :/ Walka jeszcze ujdzie ale trzeba "walić" po klawiaturze.... Strzelanie tesh moze byc ale jakieś kijowe.... :/ spodziewałem sie wiecej.... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 wiec tak... gra jest bardzo slaba... porownujac ja do GTA3 czy GTA:VC wypada strasznie blado - bijatyki sa po jakims czasie nudne (te same ciosy) choc przypominaja te z matrixa:the game - usytuowanie kamer beznadziejne !!!! - jazda samochodem to czysta TRAGEDIA! przypomina to jazde zywcem wyjeta z TAXI DRIVER, lub CRAZY DRIVER - muzyka w miare moze byc choc jest zbyt ostra - misje sa proste, polegaja przewaznie na dojechaniu do pewnego miejsca, lub zaaresztowania kogos, rozbicia gangu, czy treningu... (grajac przez 1,5 h doszedlem do 4 epizodu..bleee) - zajmuje duzo miejsca (az 3,1 GB) - GRAFIKA.... pomimo iz gram tylko na FULL DETAILS z antyal x4 i anizo x8 to nie zachwyca mnie niczym ciekawym.. zero jakis super efektow rodem z GTAVC (a tam przeciez nie bylo tez tak super) podsumowujac: GTA:VC -> 5 TRUE CRIME:SoLA -> 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 a ja nie moge zagrac... gra wlacza sie normalnie, ale jak wezme new game to po rozpoczeciu gry widze tylko pierwsza scene filmiku i mi sie zawiesza... mial ktos podobny problem? UPDATE: ok, juz sobie dalem rade (nowe catalysty oraz zmniejszenie rozdzielczosci i glebi kolorow) ale gra bardzo przecietna...:( dziwne sterowanie jak dla mnie... nie pobije to cos gta:vc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...