rapra Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 wczoraj pojawily sie 'fioletowo/niebieskie' NF7 z blaszana wajcha od socketa. podobno to te znowu dobre. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirk42 Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 wczoraj pojawily sie 'fioletowo/niebieskie' NF7 z blaszana wajcha od socketa. podobno to te znowu dobre. Czy to jest jakaś nowa seria?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JARBIO1 Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 mam tą płyte i jest super.Miałem do wyboru intela albo amd i wybrałem duet an7+ barton 2500+M i jest super Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirk42 Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Dzis doszły mnie słuchy ze wyeliminowano kolejny błąd tej płyty jeakim były problemu z dualem. Firma Abit zapowiedziała kolejną rewizje płyty z udoskonalonym dualem i jeszcze par innych ulepszen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin18 Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Nie wiesz na kiedy ABIT zapowiedział nowy rev? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElBorsuko Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 To czekamy na wiesci bo te nowe rewizja 2 spaprana jest na maxa:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirk42 Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Z tego co wiem to ma byc to pod koniec wakacji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin18 Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 To czekamy na wiesci bo te nowe rewizja 2 spaprana jest na maxa:( Skąd wiesz? Może jest dobra. Nie wiemy w 100% jaka będzie, bo jeszcze jej nie ma! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirk42 Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Mam znajomego ktory pracuje w firmie ktora jest dystrubutorem abita do niemiec i od niego to słyszalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Jeśli rzeczywiście wypuszczą rev2 to jest szansa ze będzie na niej SB MCP-S ( seriall ata firewall gigabit lan) Ale jak narazie to sobie możemy gdybać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirk42 Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 tego nie potrafie powiedziec ale mysle ze za jaies 2 lata plyty bedą z najlepszymi sieciowkami, dzwiękowkami, a moze nawet i z z****** kartami graficznymi, ale poczekamy zobaczymy!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Ktoś z posiadaczy AN7 próbował ulepszanych biosów ?? http://forum.abit-usa.com/showthread.php?t...?threadid=50974 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 posiadacze AN7 cykają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 oki ja mialem AN7 to moze garsc wnioskow: 1) bardzo porzadneie wykonana plyta 2) stabilnie fsb 220MHz - procek i tak nie chcial wiecej lyknac to ni emialo sensu na ile 3) dobrze wyposazona 4) nieszczesna kosc uGuru - tzn kosc fajniutka ale polityka Abita mnie zawiodla - nie ma udostepnionego API wiec wszyskti odczty mozna pobierac tylkoza pomoca programu abita - oblesnego jak noc i wywalajacego samurize przy odpalaniu :| 5) kondziory tuz obok socketa - nie wchodzi np uriel2 z multitopem :| 6) jeden z otworow mocujacych jest przykryty portem ide (akurat w tym miejscu lubie miec plyte dokladnie przykrecona bo sie kable czesto wyciaga) ogolnie plyta na 10 pkt dostala u mnie 6, dlatego tak nisko ze przedewszystkim zmienialem przez nia blok, a po drugie ten badziewny monitor abita dzialal mi co dzaienie na nerwy - jak widac detale sa wazne. osobiscie nie ooddalbym juz mojego DFi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...