Skocz do zawartości
Kirk42

ABIT AN7 -> czyżby lepszy porównanie z NF7-S, chłodzenie

Rekomendowane odpowiedzi

Dzis doszły mnie słuchy ze wyeliminowano kolejny błąd tej płyty jeakim były problemu z dualem. Firma Abit zapowiedziała kolejną rewizje płyty z udoskonalonym dualem i jeszcze par innych ulepszen

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tego nie potrafie powiedziec ale mysle ze za jaies 2 lata plyty bedą z najlepszymi sieciowkami, dzwiękowkami, a moze nawet i z z****** kartami graficznymi, ale poczekamy zobaczymy!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oki ja mialem AN7 to moze garsc wnioskow:

1) bardzo porzadneie wykonana plyta

2) stabilnie fsb 220MHz - procek i tak nie chcial wiecej lyknac to ni emialo sensu na ile

3) dobrze wyposazona

4) nieszczesna kosc uGuru - tzn kosc fajniutka ale polityka Abita mnie zawiodla - nie ma udostepnionego API wiec wszyskti odczty mozna pobierac tylkoza pomoca programu abita - oblesnego jak noc i wywalajacego samurize przy odpalaniu :|

5) kondziory tuz obok socketa - nie wchodzi np uriel2 z multitopem :|

6) jeden z otworow mocujacych jest przykryty portem ide (akurat w tym miejscu lubie miec plyte dokladnie przykrecona bo sie kable czesto wyciaga)

ogolnie plyta na 10 pkt dostala u mnie 6, dlatego tak nisko ze przedewszystkim zmienialem przez nia blok, a po drugie ten badziewny monitor abita dzialal mi co dzaienie na nerwy - jak widac detale sa wazne.

osobiscie nie ooddalbym juz mojego DFi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...