Lovtza Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Siemanko. Mam pytanie do posiadaczy Vortexow ale tych co maje i czy tacy sa na Win2k. Moj na ECS K7VZA nie chodzil chyba ze sie uzylo WCPREDIT-a ale on nie chcial mi zapamietc ustawiem wiec sie co restart kasowal i mi dzieki nie dzialal a wrecz znikal za pare sekund :) Mam pytanie czy jest kto kto ma ta karte i czy ma on ja moze pod win2k lub XP. Teraz mam epoxa i nie wiem czy bedzie dziala moze ale nie chce ryzykowac z wywalaniem Win98 wiec woje sie upewnic. CO do robienia pod 2k dzieki to dowiedzialem sie z servisu www.vortexofsound.com wiec moze jest ktos kto z etgo tez kozystal i mu sie udalo (mojemu kumplowi na inteludziala bez zatzutu :( Nara wdzieczny bede za pomoc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zarówno w win 2000 jak i win xp bedzie ci ta karta chodzila ale zapomnij o wiekszosci bajerow w zakładkach sterowników:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams_ Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 mialem ta karte, dzialala pod win 2000 bez problemow i wszystkie zakladki z bajerami odpalaly sie bez problemu.. referencyjne stery vortexa i bedzie git Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quake4 Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 witam mam taka karte, plyta epox 8KHA+ i wszystko chodzi ok na win98,2000,XP ,sterowniki referencyjne oczywiscie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lovtza Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 To swietnie, jak mozesz to podaj typ sterow. Chetnie sie dowiem maila jak mozna :) Nara Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quake4 Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 sa to sterowniki referencyjne ze strony aureal'a Win 98 - driver version 4.06.2048 win 2000 - driver version 5.10.2500 trzeba troche sie pogimnastykowac przy instalowaniu w readme jest opis win XP - driver version 5.1.2535 wykrywa automatycznie moj mail quake4@poczta.onet.pl pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lovtza Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 THX :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...