August Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Która plyta jest lepsza? Sprzet bedzie podkrecany ale nie extremalnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Która plyta jest lepsza? Sprzet bedzie podkrecany ale nie extremalnie. Obie sa dobre . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Epox plusy: *bardzo wydajna przy ustawieniach default (166/166 troche gorzej chyba ze nowe biosy zalatwily sprawe) *ponad przecietny o/c minusy *stosunkowo droga *niektorzy mieli z nia problemy z kompatybilnoscia (niektore egzemplarze) Gigabyte plusy *stosunkowo tania *dobra a wedlug niektorych bdb wydajnosc minusy *gorszy o/c *tez gdzies na sieci mial z nia ktos chyba problemy ps ja bym bral epoxa, sam mialem go brac ale sie skusilem na msi 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 A ja mysle ze obie sa dobre ;) i tak naprawde na tym gigabycie spokojnie osiagniesz 180 FSB i opcje jakie oferuje Epox sa tobie w niczym nie potrzebne . Nie wiem jak tam jesy ze stabilnoscia i kompatybilnoscia , bo w wydajnosci to pewnie male roznice sa, pewnie zalezne od biosu . Arek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 na tomsie jest recka 18 mb na kt333 ale szkoda ze brak ABITA KX7-333 ale te nad którymi się zastanawiasz są http://www.tomshardware.com/mainboard/02q2...0509/index.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Wiesz co ,ostatnio Toms hardware troche sie skaszanil , i ostatnio coraz mniej mnie nachodzi zeby go czytac :) a ten test znam i tam wygrywa Gigabyte , jednak jak juz mowie obie mobo sa oka , niech sobie koles dorzuci MSI i napewno z kazdej bedzie zadowolony . Zreszta testy sa na wczesnych biosach . Zobacz jakie roznice sa niewielkie, a na tych ich wykresach wydaje sie ze ronice sa jak miedzy Cyrixem a P4 ;) . Jak cos jeszcze moge doradzic to niech sie koles skusi na plyte z lepszymi dodatkami . Arek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Wiesz co ,ostatnio Toms hardware troche sie skaszanil , i ostatnio coraz mniej mnie nachodzi zeby go czytac :) a ten test znam i tam wygrywa Gigabyte , jednak jak juz mowie obie mobo sa oka , niech sobie koles dorzuci MSI i napewno z kazdej bedzie zadowolony . Zreszta testy sa na wczesnych biosach . Zobacz jakie roznice sa niewielkie, a na tych ich wykresach wydaje sie ze ronice sa jak miedzy Cyrixem a P4 ;) . Jak cos jeszcze moge doradzic to niech sie koles skusi na plyte z lepszymi dodatkami . Arek po pierwze zgadzam sie z toba po drugie w wielu roznych testach, na roznych stronach/serwisach wszytkie plyty wypadaja roznie ale wielkich roznic w wydajnosci miedzy nimi nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...