Skocz do zawartości
reed

BLURP => REAKTYWACJA !!!

Rekomendowane odpowiedzi

SANOWABICZ! Padłem chyba ofiarą jakiegoś parszywego plómiarskiego sabotażu. Musiałem się ponownie zarejestrować, bo zniknął mój profil wraz ze wszystkimi moimi postami. I'm bloody mad! :veryevil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SANOWABICZ! Padłem chyba ofiarą jakiegoś parszywego plómiarskiego sabotażu. Musiałem się ponownie zarejestrować, bo zniknął mój profil wraz ze wszystkimi moimi postami. I'm bloody mad!  :veryevil:

.... a łyżka na to: NIEMOŻLIWE :!: 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:veryevil: :veryevil: :veryevil: :veryevil: :veryevil: :veryevil: :veryevil: :veryevil: :veryevil: :veryevil: :veryevil: :veryevil: :veryevil: :veryevil: :veryevil: :veryevil: :veryevil: :veryevil: :veryevil: :veryevil: :veryevil: :veryevil: :veryevil: :veryevil: :Tobiasz, dzięki za poparcie, ale nie rób tak więcej OK ?

reed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja jestem tu nowy i chciealbym sie dowiedziec co to BLURP i co to PLÓM jesli to smieszne pytanie to sorki ale chetnie wstapie do jakiejs nowej partii poza LPR :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam nadzieje ze nie bede tego zalowal ??

A tego to się niestety nie dowiesz, zanim dokładnie i ze zrozumieniem nie przeczytasz tego: PLÓM :D

Z poznaniem blurpa będziesz miał niestety niejaki problemy, bo w niewyjaśniony sposób pochłonął go Dołączona grafika i teraz to jest nędzna reaktywacja.

I tak się zastanawiam, czy jest sens z tym blurpem?

Niech no tylko reed wyjedzie na urlop, powiedzmy, do Egiptu, blurpiaki znowu wymiękną, ich aktywność spadnie, posta szlag trafi i reed znów go będzie musiał podnosić.

Ale to już nie będzie reaktywacja, tylko porażka :twisted: .

PLÓM

:Plóm: :plum: :ploom:

UPDATE: drobna literówka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

..... I siódmego dnia powiedzial Pan BLURP! , nakazujac ludziom coby poszli w slady Pana. I dodal Pan: strzezcie sie ludzie Szatana i PLÓMA jego i wyznawcow jego, bowiem oni straceni beda i ogien piekielny ich pochlonie...

jassne

to chyba niepasuje - bo blurp jest ZŁY !

:ploom: :plum: :Plóm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

..... I siódmego dnia powiedzial Pan BLURP! , nakazujac ludziom coby poszli w slady Pana. I dodal Pan: strzezcie sie ludzie Szatana i PLÓMA jego i wyznawcow jego, bowiem oni straceni beda i ogien piekielny ich pochlonie...

Te, kaznodzieja, to co powiesz na to, że to raczej blurp powiększył grono Dołączona grafika lub, co bardziej pewne, grono Dołączona grafika:?:

Coś ściemniasz. Czy Ty aby nie należysz do jakiejś sekty Dołączona grafika ?:

PLÓM

:Plóm: :plum: :ploom:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro już o ruchach religijnych mowa to odnoszę nieodparte wrażenie, że plóm jest równie obrzydliwie słodki jak ilustracje w pisemkach "Strażnica" tudzież "Przebudźcie Się"

:veryevil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...i Pan powiedział:

wpierw musisz wyjąć Świętą Zawleczkę,

potem masz zleczyć do trzech,

nie mniej nie więcej,

trzy ma być liczbą, do której liczyć masz,

i liczbą tą ma być trzy,

do czterech nie wolno Ci liczyć, ani do dwóch,

masz tylko policzyć do trzech,

pięć jest wykluczone,

gdy liczba trzy jako trzecia w kolejności zostanie osiągnięta,

wówczas rzucić masz Święty Granat Ręczny z Antiochi w kierunku BLURPA co naigrywał się z Ciebie w polu widzenia Twego, a on kitę odwali... :Plóm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...