NAZIR Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 SANOWABICZ! Padłem chyba ofiarą jakiegoś parszywego plómiarskiego sabotażu. Musiałem się ponownie zarejestrować, bo zniknął mój profil wraz ze wszystkimi moimi postami. I'm bloody mad! :veryevil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 SANOWABICZ! Padłem chyba ofiarą jakiegoś parszywego plómiarskiego sabotażu. Musiałem się ponownie zarejestrować, bo zniknął mój profil wraz ze wszystkimi moimi postami. I'm bloody mad! :veryevil: .... a łyżka na to: NIEMOŻLIWE :!: 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 :veryevil: :veryevil: :veryevil: :veryevil: :veryevil: :veryevil: :veryevil: :veryevil: :veryevil: :veryevil: :veryevil: :veryevil: :veryevil: :veryevil: :veryevil: :veryevil: :veryevil: :veryevil: :veryevil: :veryevil: :veryevil: :veryevil: :veryevil: :veryevil: :Tobiasz, dzięki za poparcie, ale nie rób tak więcej OK ? reed Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 NICE :D :Plóm: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 kolejny przegina, no ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 ejj Tobiasz dajmy sobie spokoj bo reed sie denerwoje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 no dobra juz nie bede przesadzal :) ale temat tych niewiernych fanatykow pluma mozna by bylo troche z sabotowac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 ja myślę, że mozna by zakończyć wojnę i grzecznie współistnieć... NI! btw. a co z moimi ziemiami pod Camelot?? :roll:yyyy nooo... są rozległe.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 je nie rozumiem - przeciez plóm zdobył świat ! a po drugie plóm i blurp nigdy razem ! plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 kciałem ich pocieszyć... przeżyli armagiedon... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Moze by tak plomy sie juz odczepily od naszej partii co? :veryevil: Plomicie tu bez skutku jak wrog blagajacy o wybaczenie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 a ja jestem tu nowy i chciealbym sie dowiedziec co to BLURP i co to PLÓM jesli to smieszne pytanie to sorki ale chetnie wstapie do jakiejs nowej partii poza LPR :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Jak jestes twardy, zadny wrazen i nie lubisz pluszowej sciemy, w ogole prawdziwy facet to jestes blurp. A jak jestes milusi, mieciutki i nadwyraz cukierkowaty to jestes plomas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 oczywiscie zapraszamy na jednyna sluszna strone mocy blurp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 hmmmmmmmmmm kurde a co jest lepsze ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 :veryevil: BLURP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 DOBRA SŁOWO SIE RZEKŁO ide do BLURPA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 mam nadzieje ze nie bede tego zalowal ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 mam nadzieje ze nie bede tego zalowal ?? niestety bedziesz ... sam zobaczysz ... plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 mam nadzieje ze nie bede tego zalowal ??A tego to się niestety nie dowiesz, zanim dokładnie i ze zrozumieniem nie przeczytasz tego: PLÓM :D Z poznaniem blurpa będziesz miał niestety niejaki problemy, bo w niewyjaśniony sposób pochłonął go i teraz to jest nędzna reaktywacja. I tak się zastanawiam, czy jest sens z tym blurpem? Niech no tylko reed wyjedzie na urlop, powiedzmy, do Egiptu, blurpiaki znowu wymiękną, ich aktywność spadnie, posta szlag trafi i reed znów go będzie musiał podnosić. Ale to już nie będzie reaktywacja, tylko porażka :twisted: . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: UPDATE: drobna literówka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 jejku jejkuuu to ja juz teraz nie wiem sam co wybrac ? moze sie jednak sqsze na PLÓM bo to tak słodko brzmi ... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fac30FF Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Hhiehie ale wpadka. Trzeba bylopoczytac najpierw. I`ll be back. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 :roll: :idea: :roll: :roll: :idea: :idea: :roll: :roll: :roll: :idea: :idea: :idea: chyba musze losować :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 ..... I siódmego dnia powiedzial Pan BLURP! , nakazujac ludziom coby poszli w slady Pana. I dodal Pan: strzezcie sie ludzie Szatana i PLÓMA jego i wyznawcow jego, bowiem oni straceni beda i ogien piekielny ich pochlonie... jassne to chyba niepasuje - bo blurp jest ZŁY ! :ploom: :plum: :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Blurp => Armagiedon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Blurp => Armagiedon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 ..... I siódmego dnia powiedzial Pan BLURP! , nakazujac ludziom coby poszli w slady Pana. I dodal Pan: strzezcie sie ludzie Szatana i PLÓMA jego i wyznawcow jego, bowiem oni straceni beda i ogien piekielny ich pochlonie... Te, kaznodzieja, to co powiesz na to, że to raczej blurp powiększył grono lub, co bardziej pewne, grono :?: Coś ściemniasz. Czy Ty aby nie należysz do jakiejś sekty ?: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Skoro już o ruchach religijnych mowa to odnoszę nieodparte wrażenie, że plóm jest równie obrzydliwie słodki jak ilustracje w pisemkach "Strażnica" tudzież "Przebudźcie Się" :veryevil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 DOBRA WCHODZE W TO JAKO.... [chwila skupienia, w tle jakis marsz najlepiej cos z C&C: Red Alert] . . . . . . . ... PLÓM !!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 ...i Pan powiedział: wpierw musisz wyjąć Świętą Zawleczkę, potem masz zleczyć do trzech, nie mniej nie więcej, trzy ma być liczbą, do której liczyć masz, i liczbą tą ma być trzy, do czterech nie wolno Ci liczyć, ani do dwóch, masz tylko policzyć do trzech, pięć jest wykluczone, gdy liczba trzy jako trzecia w kolejności zostanie osiągnięta, wówczas rzucić masz Święty Granat Ręczny z Antiochi w kierunku BLURPA co naigrywał się z Ciebie w polu widzenia Twego, a on kitę odwali... :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...