no13 Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 jaka moze byc teraz cena Epox 8Kta3+pro ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 fajna płytka ale nie o tym mowa na allegro chodzą po 200-250 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 fajna płytka ale nie o tym mowa na allegro chodzą po 200-250 Juz tak potanialy?!?!?!? Ciekawe za ile swoja sprzedam?* *- pytanie retoryczne- nie spodziewam sie odpowiedzi :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 niestety bardzo mi przykro ale tak jest KOMPUTER TO STUDNIA BEZ DNA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 niestety bardzo mi przykro ale tak jest KOMPUTER TO STUDNIA BEZ DNA OK! Wiem o tym. Tylko nie spodziewalem sie ze plyta za ktora dalem ponad rok temu przeszlo 700zeta tak bardzo staniala!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...