ogrodnik Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 szukam OEMa tego colera, nigdzie nie mogę znaleźć - ma ktoś może linka gdzie jeszcze są???? - patrzyłem pcprojekt, komutronik, sirius, proline. kończą mi się pomysły pozdr. ogrodnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil17 Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 A co w ogóle daje ta wersja OEM, Tańsza jest czy co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Ja tez nie bardzo rozumiem o co chodzi. Ale dam Ci linki do sklepow z tym chlodzeniem: :arrow: www.4max.pl :arrow: www.cooling.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Wczoraj na allegro był 7000Al-Cu OEM na gwarancji za 129 zyla!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogrodnik Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 kupiłem wczoraj na Allegro za 125 zł, a OEM daje tyle że jest tańszy znacznie ~150vs.120 dlatego się pytałem bo obdzwoniłem sklepy i obmailowałem a już nie było nigdzie OEMa. ale mam i jestem zadowolony:) thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 zdecydowanie tansza ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...