Rafix Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Wiem ze chyba nie sa to dobre zasilacze i ten 450 vat ma tyle czy moc jest zawyzona ? Czy nadaje sie do podkrecania mam Athlona 2,4 i chce go puscic na 2,7 czy 2,8 bedzie wszystko stabilnie chodziło chce go podkrecic tylko przez FSB. jakie sa wartosci napiec przy których mozna stwierdzic ze zasiłka jest stabilna i dobrze trzyma napiecia??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 nie kupuj go -> allegro fortron. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafix Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 o to chodzi ze ja go juz mam od 3 miesiecy i sie pytam czy sie nadaje do podkrecania i jakie sa stabile napiecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Zasilacz TRACER 400W -- EXPLODOWAL !!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamest2 Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Nie kupuj tego chłamu, lepiej dołożyć dwście złoty i mieć Chieftec'a, który doskonale się do tego nadaje. Poszukaj na benchmark.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 On go już ma,,, juz go kupil,,, tolerancja napięć ATX jest w faq, jest tez info o metodologii pomiarów, ;-) dla + tolerancja to +/-5% a dla - jest +/- 10% dobrze jej nie przekraczac a jeszcze lepiej się do niej nie zbliżać ;-) imo podmien ta zasilkę i tak na dluzsza mete do krecenia sie nie nadaje a jeszcze przyjdzie ci zakladac podobny temat do tego z linka powyżej ;-) Pozdro 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...