marcinzg Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Witam Kupilem kilka dni temu coppershima na cooling.pl firmy thermaltake, i pojawil sie problem jak chcialem go dzisiaj rano zalozyc. Pokryty jest on taka niebieska naklejka z jednej strony, wiec logiczne, ze trzeba ja zdjac, no i wlasnie.... Wcale nie chce schodzic!!!!, musze drapac malymi kawalkami a i tak zostaje pod tym klej :/. Wogole nie idzie tego odkleic, a na stronie thermatake jest pokazane jak delikatnie schodzi. Jak to bylo z waszymi coppershimami??, bo wydaje mi sie , ze bede musial odeslac ten towar... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 U mnie schodzil elegancko, przemyj acetonem lub innym organicznym rozpuszczalnikiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Copper shima się pozbyłem gdy któryś z poprzednich procków miał tak koślawo naklejone gumki że z Chiny nie dało się tego dopasować... Napewno odklejasz osłonkę? Nie próbujesz rozwarstwić miedzi? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinzg Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 U mnie schodzil elegancko, przemyj acetonem lub innym organicznym rozpuszczalnikiem Pomoglo, dzieki!. Szkoda, ze wczesniej nie napisalem na forum bo juz zaczalem nozykiem zdrapywac... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...