marcinzg Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Witam Jakis czas temu spalilem swojego Palomino 2000+, na gwarancji dostalem w zamian T-breda B 2000+, wydaje mi sie , ze to byla dobra wymiana ;). Podstawowe informacje na temat tego proca rozszyfrowalem ale chcialbym sie od was dowiedziec czy ten procek jest z jakies lepszej serii, czy tez jakis shit mi wcisneli ;). A oto numerki: AXDA2000DUT3C 41F6882L30404 SIXIB0345MPM Jezeli o istotne to jest na zielonym laminacie. Chcialbym sie glownie dowiedziec czy jest to jakas badziewna, niepodkrecalna seria czy tylko ja nie moge sobie z nim poradzic ;). Pozdrawiam i dzieki za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Jest taki program OPN tu na Tweaku ktoś zapodał link do niego szukam jest nie durzej wielkości proszę http://homepage.ntlworld.com/terry_butler/opn-462/ Tu sam będziesz mógł zobaczyć co ja widzę o tym procku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Jak nie podkręcisz to się nie przekonasz ;) Użytkownicy tego forum nie są wróżkami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Mam Duraona 1600 kozok to on nie jest i mam taki sam wpis w pozycji Laser Marker ID : Error Unable to read correct value oraz w ostatniej pozycji mam wpis Currentli Unsupported. Max co na AsRocku przy napięciu 1.58V mam stabilnie do fsb 160MHz Prawo Marphiego jak masz kupić to kupisz gawno Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...