noe9 Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Witam Mam pytanie do wszystkich forumowiczów bo ostatnio kupiłem nukleona 2 na wtykach 14-tkach i mam z nim mały problem, więc mam pytanko, nie wiecie czy i gdzie można kupić trójnik szybkozłączkowy na złączki wtykane 14? chodzi mi o coś w stylu "=-" a nie T ani Y. MOge znaleźć takie w katalogu festo/camozzi/sang-a ale tylko do złączek max 12, a ja troszke przecholowałem chyba i kupiłem 14 i jestem teraz odrobine w D... ma ktoś jakiś pomysł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 marne szanse, do 12 jest pelno wszystkiego, powyzej w zasadzie nie ma w czym wybierac. Camozzi ma to o co pytasz, numer katalogowy 6560, stymze max to 10tka ;) katalog mam z 2001, moze dolozyli, poszperaj ;) szukasz: "6560 14" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noe9 Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 oj niestety dalej nie ma, w katalogu sang-a znalazłem 12 ale to dalej i tak za mało :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...