ParanoiK Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Tak oftopikowo: dziś o 21.52 pełne zaćmienie księżyca. Już się zaczyna :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Widzę, widzę :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Zly znak ;] Kiepsko widze egzaminy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 a ja widze.. chmury.. ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 e nic nie widze :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Dlaczego zawsze jak sie dzieje cos ciekawego na niebosklonie, to albo spie, albo zapominam, albo jest kilometr chmur :?::!::?: :veryevil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Ja widziałem czarne niebo - a dzień wcześniej było taaaaaakie ładne niebo... :( :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Byly u mnie chmury na poczatku, ale potem sie rozwialy na szczescie. Nawet przez teleskop troche popatrzylem, ale dopiero jak juz na nowo zaczal sie Ksiezyc pojawiac, bo przy pelnym zacmieniu oczywiscie nic nie bylo widac ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 U mnie czarno było, a po "zaćmieniu" rozchmurzyło się i była pełnia. Krótko mówiąc ciemność widziałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 ...jak na osiedle w poz, było nawet fajnie, lekko się zaczerwienił przy pełnym zakryciu :oops: :D eeeech... w takich momentach tylko wyjechać gdzieś na totalne zadoopie, gdzie nie byłoby łuny od miasta... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 slask, to jest slask... wszedzie chmury ! dopiero o 23 cos zobaczylem :[ damn it. Ale o ile pamietam juz kiedys widzialem zacmienie ksiezyca. (slonca tez :> :> :> czesciowe :> ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 A taki OT: co ile jest zaćmienie księżyca? Bo niedawno też było przecież... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubuŚ Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Ja to widziałem tak: Co do jakości to szału nie ma bo zoom cyfrowy na maxa(Olympus C-5050) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...