KOMUNA Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Witam. Mam mały problem z moją kartą. A mianowicie, kiedy siedze w winie to karta zachowuje sie normalnie, ale kiedy wchodze do gierki, która jak sami wiecie przetwarza procesy graficzne i trójkąty, to karta zachwouje sie dziwnie. A dokładnie wydaje dziwny dziwęk. Moze ktoś wie o co chodzi?? Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 co wydaje ten dźwięk? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Moze wentyl z grafy piszczy albo kondziolki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 1. a nie jakas ceweczka na karcie? czasami tak na mobo popiskuja cewki :> 2. odkrec karte i powiedz czy dalej do ciebie rozmawia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMUNA Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Na 100@ karta graficzna. Wentlator gdy odłącze to madal coś wydaje dzwięk. Jeżeli to cewki, to jaki może być tego skutek dla karty?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 po jakims czasie pada, sproboj dotknac palcem jakiejs ceweczki i zobaczysz, czy przestanie piskac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMUNA Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Karte dzis oddalem na gwarancje, a w zamian na czas 2 tygodni dostalem Leadtek GF FX5200 128MB DDR 64bit. Wiem moze ktos jak ta kata wyglada wydajnosciowo?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Karte dzis oddalem na gwarancje, a w zamian na czas 2 tygodni dostalem Leadtek GF FX5200 128MB DDR 64bit. Wiem moze ktos jak ta kata wyglada wydajnosciowo?? na maksa beznadziejnie :D To 64Bit wiec sie po tym za duzo nie spodziewaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Niestety 64 bit... padaka niesłychana nadaje sie tylko do pisania... inaczej by to było w przypadku 128Bit :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMUNA Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Karte dzis oddalem na gwarancje, a w zamian na czas 2 tygodni dostalem Leadtek GF FX5200 128MB DDR 64bit. Wiem moze ktos jak ta kata wyglada wydajnosciowo?? 8O 8O może zapakuj ją do kompa i odpal i sobie sprawdz !!! :evil: Dawno nie czytałem głupszego pytania ... co za koleś :lol: :lol: 8) 8O Sluchaj, jezeli nie masz zamiaru mi pomoc to nie pisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Popros o wymiane tego GF3 na FX5600 ;] moze sie zgodza Niemcowi wymienili Ti200 zalana woda na FX5600 ;] nówke ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMUNA Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Raczej nie wymienia. Mieszkam na zadupiu. Z nimi nie da sie dogadac. A jesli juz bym mi chcieli wymienic to pewnie ja cos slabszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkia Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Prawnik radzi: Gwarant ma obowiązek w przypadku wyjścia z produkcji danego modelu dać egzemplarz odpowiadający mu jak najbliżej cechami poprzednika. 64 bity - to ewidentna dysproporcja. Zaszeleść wynikami 3DMarka jak i wynikamin fps w grach a nie bedzie miał wyjścia. Najbliszym odpowiednikiem nvidi GF3 ti 200 jest FX 5200 128 bit 128MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMUNA Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 No cóż jakoś wytrzymam. Ale pomiędzy tymi kartami jest cholernie duża przepaść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...