S.W.A.T Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Witam mam karte graf. RIVE TNT 32MB M64 i chciałbym się zapytac jakei są NAJlepsze sterowniki do tej karty. Prosze o linki / nazwy sterowników Pozdrawiam i prosze o pomoc S.W.A.T Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 2x.xx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Mam 29.42 ale one są chyba złe.... Mozesz podać link, czy moze najnowsze z nvidia.com są dobre ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 44.xx lub nowsze. Chyba że ktos lubi błędy i krzaki w grafice w grach to starsze. S.W.A.T, usuń ten obrazek z podpisu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Do Counter-Strike jakie są NAJlepsze ?? edit: skasowalem obrazek (za duzy był ) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenin2 Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Fachmann 1.2 lub detonatory 2.40 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 A możesz skombinować linki do tych plików..... PS. Sciągnełem te najnowsze ale chyba są kiepskie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Dawno temu mialem TNT2 Vante (to jeszcze slabsze od M64), a stery - detonatory 6.35. Dzialaly najlepiej ze wszystkich, ktore wtedy byly dostepne (luty 2001). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 mam 61.11 i chodzi dobrze :P Działa na tym nawet UT 2004 i Manhunt i to nawet dobrze!!! 8O Oczywiście total low i najniższa rozdzielczość, ale da się grać płynnie 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 PS. Sciągnełem te najnowsze ale chyba są kiepskie ! No tak bo Swat musi miec wszystko co najlepsze (neostrada co po 200kB/s sciaga itd...) :D::D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 mam 61.11 i chodzi dobrze :P Działa na tym nawet UT 2004 i Manhunt i to nawet dobrze!!! 8O Oczywiście total low i najniższa rozdzielczość, ale da się grać płynnie 8O Slayer....... ja mam : P3 500 mhz 256ram i te 61.11 beda pasować ? z tego co slyszalem one są do Gforca ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Bez problemu się zainstalowały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 eee mozesz dać działający link bo na google.com to wszystkie zajęte albo nie działające Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Nie mogę teraz zapodać swojego linka (jestem na PB), ale bez problemu znajdziesz stery na www.nvidion.pl czy www.guru3.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 http://www.aasen3d.com/uploads/61.11_winxp...ternational.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 eeeeeeee zapomniałem dodać ze mam WIN98SE a 61.x nie działają z win 98 Mozecie podać jakieś stabilne z CS'em ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Mozecie podać jakieś stabilne z CS'em ?A może sam sobie jakieś znajdziesz? To że jedne sterowniki u kogoś chodzą dobrze nie znaczy że u kogo innego również będą działały dobrze. ftp://download.nvidia.com/windows/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenin2 Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 http://pliki.onet.pl/index.html?typ=sim&py...=wszystkiepliki te podawał matt na boardzie countera ftp://213.199.202.10/stery/Start/Karty_Gr...nn/nv_mrf34.exe ftp://root.pl/pub/drivery/karty_grafic......ny/NVFACH12.EXE może jeszcze taki version 4.12.01.0532 to jest detonator 5.32 Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek! Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Sorrka ze odkopuje stary topic ale kupilem GeForca 2 Mx400 i jakei są najlepsze do niego Stery ?? win 98! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenin2 Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Sorrka ze odkopuje stary topic ale kupilem GeForca 2 Mx400 i jakei są najlepsze do niego Stery ?? win 98! me 2 , Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Poszukajcie se na szukajce było o tym a do Rivki używałem 2x.xx i na tym miałem najlepsze rezultaty w grach. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 do rivki uzywam 23.11 i wszystko smiga. wczesniej mialem jakies starsze wersji juz nie pamietam i tez bylo okej. wyniki bez zmian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...