4X3L Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 witam musze kupic pamieci a nie wiem jakie byłby najlepsze, zastanawaiłem sie nad 2x256 albo twinmosa albo kingstona... pasowało by mi cos w tym przedziale cenowym - czyli koło 500zł. bede to montował w dualu na płycie epoxa 8rda3+ z bartonem lekko podkreconym (szyna z 166 na 200). jakie pamieci polecacie? czy moje typy sa trafne? pozd. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoszon Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Proponuję ci przejrzeć to forum, bo dużo razy były opisywane np.twinmosy,używam ich i jestem z nich zadowolony chociaż różne opinie są pisane na ich temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Gdańsk Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 z tych dwóch twinmos masz 90% szanse że na 200 mhz pojda na cl 2.0 kingstone 2.5 cl na 2.0 nieliczne pójdą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 sory na tym forum niema wróżek niestety :( Sam musisz zobaczyć na ile sie kręcą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 sory na tym forum niema wróżek niestety :( Sam musisz zobaczyć na ile sie kręcą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 ale mi chodzi o sredia krajowa bo swoja znam ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_the Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 według tego linku zarąbiaste !!!!! po co przepłacać???? http://www.overclockers.pl/txt.php?id=pamieci_ddr :lol: :o :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 raczej twinn mos , widziałe 333@460 przy 2-3-3-11 moje spokojnie dziłały na 430 więcej nie próbowałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...