Kaeres Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 STOP to najswietszy znak dla mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 ...no, super że wy patrzycie na znaki, ja raczej tesh, ale całkiem niedawno w Poznaniu przed wjazdem do tesco pocałowałem maskę poldka - gościu wyjeżdżając z parkingu przecinał chodnik i nie spojrzał, czy ktoś (w domyśle ja) tym chodnikiem nie idzie... skończyo się na paru siniakach, bo gość wolno jechał... ...druga strona: czy wszyscy z was przechodzicie przez ulice zawsze na zielonym na pasach?? Praktycznie codziennie jak jadę w Poz na uczelnię jakaś babcia stara wpakuje się pod autobus, czy robi slalom między stojącymi na światłach samochodami, mimo że dosłownie 10 metrów dalej ma przejście... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmieszny Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Ja i tak nie rozumiem po co wprowadzili to ograniczenie do 50km/h. I tak nikt tego nie przestrzega, a w dodatku jak ktośnie potrafi jeździć to w przypadku jakigoś niebezpieczeństwa na drodze i tak się uyłoży. Na moje to każdy powinien dostosować prędkość do swoich umiejętności i warunków na drodze. Wiadomo przecieżże nie przejade samochodem przez cemtrum niasta w godzinach szczytu z prędkością 80km/h. A skoro jużrobią jakieśuchwały to mogli by też cośzrobićżeby w nocy było można jeździć szybciej. Przecież w nocy nie ma takiego ruchu jak w dzień i niebezpieczeństwo jest teżmniejsze. Więc niech Ci co to wymyślają niech też cośz tym zrobią. Osobiście raz dostałem mandat o 3:00 w nocy za przekroczenie prętkości o zaledwie 17km/h. A że policjant był pierdzielonym słóżbistąwlepił mi 200zł mandatu. Niech taki sięw głowę puknie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...