e!Gr00bY Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Co wy na ten news? Mój komentarz można przeczytac na dole... http://www.tweak.pl/engine/news?artc=514&P...584e5f1594256e1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurde_men(GROUND) Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 hmm dlamie to fake. Jak chcesz to zajrzyj na ten board http://www.frazpc.pl/board_glebiej/10231/9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 oj sceptycznie sie do tego odnosze :( ktos pewnie siedzi i czyta newsy na www smiejac sie do rozpuku FAKE [feik] :evil: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 :arrow: tak jak pisal Rafał [CR]Gr00bY Mazur: 'napisy pozmieniali w jakims programie graficznym'. ja tam w cuda nie wierze i w 99% to 'fotomontarz'. ja zobacze na wlasne oczy, wtedy uwierze... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 A ja tam nie jestem takim pesymista. Moze faktycznie pojawi sie taki Athlon XP... ? :) Swoja droga bedzie to calkiem pozytywna rzecz, tyle, ze nie mzapniemy juz raczej Coolera na tym, zalezy jaka bedzie grubosc blachy heatspreadera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 A czemu nie? Co prawda, ten XP1800+ to pewnie fake, ale nowe Hammery i Bartony będą miały takiego Heat Spreadera, więc to po prostu próba wyobrażenia sobie nowego Pentiumowego wyglądu... Ja tam się cieszę, przy tak małych kościach, to trzeba by boś takiego zamontować, szkoda tylko, że nie miedziane :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Mam nadzieje ze w niedalekiej przyszlosci doczekam sie taki procow od amd . Swoja strona ladnie wyglada ;) tyle ze to sciema . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...