Skocz do zawartości
Andra

Jakiego lapa do gier?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem. Do dońca roku szkolnego muszę się zdecydować na jakiegoś notebooka. Limit wynosi około 10.000 zł (+-500). Proszę o pomoc. Chciałbym grać na nim np. w Halfa 2 albo DOOM-a. Czyli ma być do GIER. Udało mi się znaleźć http://www.acompinc.com/ppf/iid/204126/smoreinfo.asp co o nim sądzicie? Czy byłby dobry? Proszę o propozycje. Lap ma być bez WINa, ponieważ już on czeka.

P.S. Mam wujka w USA i by mi go tam kupił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aaa laptop do gier? a nie lepiej kupic wypasionego pccika, ktory nie smiga za toba? nie rozumiem o co chodzi tak do konca, jak dla mnie laptop jest do pracy, no ale coz :) .

pozdr

BTW ile masz lat?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IMHO laptopy służą raczej do pracy niż do gier :/. PCcika full wypas sobie za tą cenkę kup. A poza tym w laptopach to są raczej lipne karty graficzne. Chociaż w tym laptopie niezła jest kartka ale pewnie okrojona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no laptop spoko tylko, że za takie pieniądze to można owiele więcej wymagać od sprzętu. Jak koledzy powiedzieli laptop zazwyczaj służy do pracy i mozna na nim grać ale po co tyle wydawać jak PC za dobre 6000~7000zł może ci posłużyć przez dobry czas i nie będziesz się martwił, że coś ci nie pójdzie. Za reszte kasy możesz sobie kupić jakiegoś poloneza :D lub laptopa do pracy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wlasnie... najlepiej kup sobie pc do gier, a lapa do pracy, chociaz obawiam sie, ze ty lapa do pracy nie potrzebujesz skoro do konca roku szkolnego musisz sie zdecydowac na lapa :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Athlon 64 3200+ 1500zl

Gigabyte GA-K8VNXP Via KT800 900zl

GeIL Dual 2 x 512MB ULD PC-400 CL2 1300zl

GF 6800Ultra Extreme -> 3000zl

Samsung SpinPoint 160 GB SP1614C (7200) Serial ATA -> 500zl

Lite-ON DVD+/-RW SOHW-812S BOX -> 500zl

Buda + zasilka -> 500zl

22" Iiyama Vision Master Pro 513 -> zebys na Geforcie sobie w ladnych rozdzialkach pogral ;) -> 2800zl

Wychodzi 11000zl -> Ceny brane z polskich sklepow . Mysle , ze jak wujek sie postara to znajdzie Ci to w USA taniej . A z takim sprzetem przez pare miesiecy bedziesz pierwszy na ORBie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hearfighter :> oj az ladnie popatrzyc na taki zestaw :>

OT: jak mnie denerwuje jak ktos zaklada topic, a potem go olewa, tzn. nie odpisuje i nic :[ . Od razu AGRESOR - ONLINE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi