Skocz do zawartości
S_Works

Program do sterownikow.

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy istnieje taki program. W sumie nie masz setki sterownikow, tylko kilka... i nie wychodza one co tydzien, lecz co jakis czas. Wiec jaki tu problem, by od czasu do czasu zajrzec na strony producentow?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piszesz o "Driver Detective" ze strony http://www.drivershq.com/predd.asp ?

Nie wiem, czy mu wierzyc, poniewaz wskazal mi 53% zlych/przedawnionych sterownikow.

1. Sterownik od Radeona - mam Catalyst 4.4, a juz mamy 4.5. Tutaj mi pokazuje, ze jest GOOD.

2. Sterownik od Audigy - BAD. Na stronie producenta, po zainstalowaniu programu AutoUpdate, okazalo sie:

Status: No updates are necessary for your Creative product.  

Your system already has the latest versions installed.  

3. Sterowniki od Chipsetu - BAD. Na stronie producenta, okazalo sie, ze najnowszy to 5.1.1.1002 i taki wlasnie mam.

4. Sterowniki od drukarki - BAD... tu CHYBA sie popisal, bo CHYBA sa nowsze niz mam, choc data wskazuje na 2 wrzesnia 2003.

5. Sterowniki od USB Device 8O - BAD. Nie mam nic takiego w menedzerze urzadzen, ale bedzie to skaner lub neo. Neo odpada, bo sterownik mam najnowszy. Pozostaje skaner - ale zapomnialem, nie mam go w tej chwili, wiec chyba odpada.

NIEZŁY, NIEZŁY JEST TEN TWÓJ IDEAŁ MISTRZ!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi