S_Works Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Hmmm, a jak dlugo trwa jedna mineta? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuzo Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Niestety Catch-up juz nie dziala.Mam nadzieje, ze jest inny program, bo w przeciwnym wypadku faktycznie pozostanie tylko odwiedzanie Tweak'a, a tego bym nie chcial :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Nie wiem czy istnieje taki program. W sumie nie masz setki sterownikow, tylko kilka... i nie wychodza one co tydzien, lecz co jakis czas. Wiec jaki tu problem, by od czasu do czasu zajrzec na strony producentow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuzo Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 No po prostu mistrz.Zapraszam na http://www.drivershq.com/.Tego dokladnie szukalem - ideal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Piszesz o "Driver Detective" ze strony http://www.drivershq.com/predd.asp ? Nie wiem, czy mu wierzyc, poniewaz wskazal mi 53% zlych/przedawnionych sterownikow. 1. Sterownik od Radeona - mam Catalyst 4.4, a juz mamy 4.5. Tutaj mi pokazuje, ze jest GOOD. 2. Sterownik od Audigy - BAD. Na stronie producenta, po zainstalowaniu programu AutoUpdate, okazalo sie: Status: No updates are necessary for your Creative product. Your system already has the latest versions installed. 3. Sterowniki od Chipsetu - BAD. Na stronie producenta, okazalo sie, ze najnowszy to 5.1.1.1002 i taki wlasnie mam. 4. Sterowniki od drukarki - BAD... tu CHYBA sie popisal, bo CHYBA sa nowsze niz mam, choc data wskazuje na 2 wrzesnia 2003. 5. Sterowniki od USB Device 8O - BAD. Nie mam nic takiego w menedzerze urzadzen, ale bedzie to skaner lub neo. Neo odpada, bo sterownik mam najnowszy. Pozostaje skaner - ale zapomnialem, nie mam go w tej chwili, wiec chyba odpada. NIEZŁY, NIEZŁY JEST TEN TWÓJ IDEAŁ MISTRZ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuzo Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Gdybym ja mial podobne problemy to nie chwalilbym tego programu, jednakze u mnie wszystko wskazal tak, jak powinien to zrobic.Wniosek ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Wniosek: LIPA. Ma dzialac wszedzie, a nie tylko u ciebie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuzo Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 W sumie racja.No nic, jak cos jeszcze trafie to wrzuce i niech przechodzi testy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...