Trendzik Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 ale jak założyć to konto ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Ctrl-U, potem z prawej strony na liscie Add, wpisujesz nazwe konta, nastepnie w srodkowym oknie wybierasz katalogi (jak chesz wiecje niz jeden to trzeba troche kombinowac), zreszta wszystko jest ladnie w helpie opisane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesie.k Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 A jak ci sie nie chce kombinowac z BPFTP to polecam darmowy Cesar FTP / http://www.aclogic.com / - obsluga intuicyjna... minimum opcji... a z wieksza iloscia katalogow nie trzeba kombinowac, ot przeciagasz te ktore ma widziec uzytkownik... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 ok ..ściągłem tego CesarFTP i działa....włączyłem Server ... pali sie zielone światełko pisze że jest ok....podałem kolesiowi mój IP on włączył FlashFXP i nie może się połączyć... pisze: Connection Faild(connection lost) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 jak sobie z tym poradzić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 zobaczcie czy po drodze nie są wyblokowane porty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 ooooo ! Nie czaje wogóle .... jak to sprawdzić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 wasze kompy mogą być za firewallami (providerów - TPSA nie ma) i tam mogą być wyblokowane porty niektórych bądź większości usług. Temat był wałkowany wieeeeeele razy więc czytaj o przekierowaniu portów, firewallach i zblokowanych portach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...