SKRYTOBOJCA Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Jeszcze ustawiaja, musisz czekac az odblokuja gdzies tam jeszcze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 mschu mam pytanie.... Jak się zachowuje łącze po przekroczeniu limitu?? Z jaką prętkością wtedy ciągnie i jak się strony łądują ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 [...]Z jaką prętkością[...]omg .... bardzo rzadko kogoś poprawiam, ale aż w oczy kłuje teraz. PRĘDKOŚĆ Co do neostrady to jest wyraźnie napisane "Neostrada TP w opcji 128 kb/s posiada funkcjonalność limitowania transferu do 5 GB w kierunku do Klienta. Po przekroczeniu tego limitu usługa będzie świadczona z maksymalną prędkością 32/64 kb/s." neostrada.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejGolota Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Na neo128 jakie pingi w ET??? update: Jesli chcialbym sobie zalozyc ta neo to czy bede mial mozliwosc wyboru zestawu instalacyjnego? Jesli tak to czy w ogole warto zwracac na to uwage? Jest jakas roznica miedzy Sagem'em a Thomson'em? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 obudowa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sen5ei Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 hmm ... ja tez wlasnie sie zastanawiam nad tą neo 128 kb/s za 59 zeta ..... ale głównie chodzi mi o to żeby miec dobry ping na grach Quake3 , quake 2 , ... i czy jak wykorzystam limit 5 GB ... to czy dalej dam rade pomiatac w q3 prosze o odpowiedz !!!!!!! =D Najlepiej jak sie wypoiwedzą Ci co mają to neo : ) pozdro 600 =D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 dobrze grasz w q2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sen5ei Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 myśle że dobrze =D na lanie jade każdego =D ... ale na necie nie mam warunków do gry =/ ping = lipa ... Chce coś założyc ale nie wiem czy tą neostrade warto ????? Ludzie wypowiedzcie sie !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 warto sredni ping do polskich serwerow 30-60 szwecja 50-80 jak zalozysz sobie net to pw -> zagramy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sen5ei Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 taki ping to pewnie jest ... jak ni wykorzystasz 5 GB ... a jak wykorzystasz to wtedy jak to jest ?????? ..... bo 5 GB to szybko wkorzystam ... Wypowiadajcie sie !! ... Ale moze jeszcze bende miec neo+ na 3 osoby ale jak sie sąsiedzi zgodzą ..... Wszystko zalezy od nich =D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sen5ei Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 of course to neo 640 kb/s an 3 osoby =D[/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdimar Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 a w czy w TPSA mozna miec na raz ISDN oraz ADSL czy trzeba zrezygnować z tego pierwszego zeby miec drugie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 trzeba zrezygnowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sen5ei Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 i sie nie dowiedzialem czy sie oplaca zalozyc tą neo 128 kb/s za 59 zet :/ .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 i sie nie dowiedzialem czy sie oplaca zalozyc tą neo 128 kb/s za 59 zet :/ ..Nie warto, ani tym nie pościagasz ani sobie nie pograsz. Już lepsze jest SDI bo nie masz żadnego limitu ściągniętych danych, a jak już chcesz dzielić na 3osoby to lepiej zainwestujcie w neo640 150zł/3 ładnie po 50zł, a łącze fajniutkie :>. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaser Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zlozylem zamowienie na ta Neo 128, bo lepsze to niz pakiet 30 za 60. Zawsze to stale lacze. Wedlug mnie oplaca sie, bo jest tansza od Neo 320, a jest ten sam limit (na dluzej starczy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejGolota Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Sadzac z tego co powiedzial pit. Neo128 odpowiada temu co ja mam na dualISDN(128). Tak wiec mi jak najbardziej taki ping odpowiada :) Sciagac to ja nalogowo nie sciagam, takze dzisiaj rowniez zlozylem zamowienie na ten wariant neo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 jak bedziesz wiedzial jak pingi to pisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowiczek Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Ta oferta to serio dobry pomysl TPsa. Moja panna lata po necie na modemie + uzywa GG przez GPRS i miesiecznie ja wychodzi prawie 50zl Tu placac 59zl bedzie miala dostep 24h/dobe, czego wiec wiecej chciec :?: Osobiscie ta opcje polecam jedynie tym ktorzy nie maja potrzeby sciagania duzej ilosci danych a chca miec full dostep do netu. PS. co do pingow i grania to nie ma jak FULLneo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spanky000 Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 ja mam neo 128 od 2 dni..... pierwszego dnia od zainstalowania neo mialem 128 kb/s a od wczoraj mam 393 kb/s czyli ta za 90-pare zeta..... :) nie wiem dlaczego ale ok..... :))) zobaczymy jak dlugo . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 a ja juz ponad tydzen [w praktyce od soboty bo wtedy mi dane zweryfikowali] czekam na neostrade tzn juz mam port skonfigurowany [od srody] ale lacze nadal nieskrosowane :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oort Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 mi wlasnie kilka godzin temu skrosowali linie. no i musze powiedziec, ze po 7 latach uzywania modemu jestem w koncu w niebie (: zamowilem co prawda modem thomsona, a dali mi sagema. cale szczescie udalo mi sie go w gentoo zrobic i juz nie bede sie z nimi klucil. podsumowujac jestem zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 (...)Jest jakas roznica miedzy Sagem'em a Thomson'em? Gdzies mi sie obilo o uszy ze Sagem mial czasem problemy z utrzymaniem polacznia, sie rozlaczal czy cus takiego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian323 Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 A to dziwne, bo mam Sagem'a i jest wszystko O.K. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kretyn Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 mi wlasnie kilka godzin temu skrosowali linie. no i musze powiedziec, ze po 7 latach uzywania modemu jestem w koncu w niebie (: zamowilem co prawda modem thomsona, a dali mi sagema. cale szczescie udalo mi sie go w gentoo zrobic i juz nie bede sie z nimi klucil. podsumowujac jestem zadowolony. a o co chodzi z tym gentoo???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oort Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 niezbyt jasno postawiles pytanie (: czym jest gentoo? dystrybucja linuxa, ktora kompiluje sie od podstaw (mi to zajelo 4 dni). o co chodzi? o to na przyklad, ze trzeba poswiecic troche czasu, zeby neostrada pod linuxem dzialala. ale za to jaka potem satysfakcja [: PS. poki co sagem nie zerwal polaczenia od 20 godzin. dlatego kto wie, czy to nie lepszy sprzet niz thomson, z ktorym mialem kiedys zle doswiadczenia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luminat Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 O co chodzi z tym skrosowaniem linii. Tydzien temu (w piatek 4 czerwca), zamowilem neostrade 128 i mieli do mnie wyslac sms'a kiedy mam odebrac modem. Nic jeszcze do mnie nie przyszlo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 O co chodzi z tym skrosowaniem linii. Tydzien temu (w piatek 4 czerwca), zamowilem neostrade 128 i mieli do mnie wyslac sms'a kiedy mam odebrac modem. Nic jeszcze do mnie nie przyszlo.a dostales chociarz numer zgloszenia :?: jak tak to zadzwon na party line 0801321123 to tam ci powiedzia na jakim etapie jest usluga ja na to magiczne scrosowanie lini czekam juz pol tygodnia [zamowienie na neo wplynelo w zeszly piatek port zostal scrosowany w srode] :? :evil: :x :? podobno przez wytepnienie technikow realizacja zgloszen strasznie wolno idzie [miejmy nadzieje ze sie to poprawi] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oort Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 O co chodzi z tym skrosowaniem linii. Tydzien temu (w piatek 4 czerwca), zamowilem neostrade 128 i mieli do mnie wyslac sms'a kiedy mam odebrac modem. Nic jeszcze do mnie nie przyszlo. tez mialem dostac smsa i nic. dostalem pare godzin po tym, jak neostrada zaczela dzialac. napisali, ze "Panstwa linia jest gotowa do obslugi". no dzieki bogu, ze mnie poinformowali, bo bym sobie bez tego nie poradzil (; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gaston Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Witam :) Mam dylemat - chcę kupić neo 128, ale nie wiem jak działa. W tej chwili mam radiówkę i w dzień (gdzieś od 11 do 18 strony się otwierają BARDZO WOLNO albo wcale). W nocy można jest lepiej - można ściagać coś z prędkością 60-90 KB/s. Nawet to idzie szybko, tylko co z tego, skoro w dzień internet tak wolno działa, a wtedy najczęściej z niego korzystam.... W dzień jest od 1 do 4 KB/s. Tu mam pytanie - w ofercie neostrady pisze, że jest 128 kb/s. Czemu tu piszą małymi literami kb/s? Jak to się ma do KB/s - bo nie wiem ile ja właściwie wyciagam na tej radiówce. I pytanie jeszcze o neostadę 128 - jaki macie w dzień transfer (kb/s, KB/s)? W tej mojej radiówce przypuszczem, że jest w dzień dużo osób i dlatego wszystko tak wolno działa albo w ogóle. Czy tak samo jest w neo? Jakby ktoś odpowiedział to byłoby świetnie, bo nie wiem co mam zrobić pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...