przeciwnik Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Witam Zamówiłem MSI KT6 Delta a dostałem MSI KT6V czy mam ją wymieniać na Delte ? czym one się różnią? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Czyżby tylko wyposażeniem? V jest chyba "ciut nowszą wersją", ale różnic nie widać (chyba) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Czyżby tylko wyposażeniem? V jest chyba "ciut nowszą wersją", ale różnic nie widać (chyba) powiedz mi co oznacza funkcja w biosie " Dynamic overClocking" ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Czyżby tylko wyposażeniem? V jest chyba "ciut nowszą wersją", ale różnic nie widać (chyba) powiedz mi co oznacza funkcja w biosie " Dynamic overClocking" ? Szukaj :P Zobacz na stronie MSI to jest taka fajna funkcja ze płyta sama podkręca fsb(musisz ustawić na ile) kiedy jest potrzebna dodatkowa moc. zresztą obadaj sam http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8089 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 wszystkie V to do tej pory gnioty KT6V nie wiem co to za wynalazek ale wymienil bym na Delte na wszelki wypadek chociaz jezeli nie widac roznic to moze byc ta sama plyta z inna nazwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 u MSI literka "v" = value, "delta" jest dla bardziej rozbudowanych płyt . wymieniaj albo żądaj jakiejś bonifikaty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bahor Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 kiedys patrzylem na specyfikacje i o ile dobrze pamietam to ta V jest troche nowsza, ale ma cos tam okrojone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 średnio jestem zadowolony z tej płyty. Pomijając debilne umiejscowienie niektórych wejść na płycie. jest mniej wydajna od EpoXa 8krai. różnica nie jest spora ale jednak. :( ja chce mojego EpoXa!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...