Milo Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Dlaczego AquaNox z wersji Clicka nie obsługuje Pixel Shaders i nie mozna zainstalowac najnowszego patcha :evil: ??co trzeba zrobic aby obsługiwał Pixel Shaders i zeby monza było zainstalować Patcha!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 eh.. poszukaj sobie innej wersji. u mnie ta gazetki wyłącza sie po 5-10 minutach a ta którą dostałem z grafą działa normalnie... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 mojemu kumplowi takze ta z czasopisma sie wysypuje mowi ze to uszkodzone pliki aqua`y ale jakos nie wiem sam :evil: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...